Ritual u Mladom Mjesecu za nove početke : Nakon ovog očekujte čuda!

Rituali u Mladom Mjesecu bili su dio ljudske kulture vijekovima. Lijepo je vidjeti kako su se različite kulture diljem svijeta klanjale i pokušale razumjeti planete i druge kozmičke objekte oko našeg planeta kao što je naš jedini prirodni satelit – Mjesec.

Svaki Mladi Mjesec nam daje priliku tražiti svjetliju budućnost i pripremiti se za uspješan početak drugog kruga. Međutim, postoji jednostavan i vrlo moćan ritual koji će vam pomoći zadržati visokofrekventne vibracije oko vas i privući dobru karmu.

To su 7 koraka:

  1. korak – Skupite pribor

Nekoliko svijeća

Bilježnica ili časopis

Olovka ili hemijska

Omiljeni kristali

Drago kamenje

Bilje (glog za novac, ružin pupoljak za ljubav, kadulja za čišćenje energije)

Metalna zdjela

Šibice ili upaljač

Korak # 2 – Postavite svoj stol

Izložite svijeće, kristale, drago kamenje na stolu, u malom kutu vašeg doma (ako soba ima prozor u kojemu možete vidjeti #mjesec ovo je idealno, ali ne i obavezno)

Korak # 3 – Usredotočite se

Smjestite se udobno. Uzmite nekoliko dubokih udisaja, opustite svoje tijelo i zatvorite oči. Otvorite oči i upalite svijeće budite svjesni svake svijeće.

Korak # 4 – zapišite

Upotrijebite komad papira i olovke točno napišite ono što želite: srodna duša , životna svrha, više djece, beba, dom, lijepa koža …) Budite specifični.

Korak # 5 – Čitajte naglas

Čitajte sve na papiru 5 puta glasno i pobrinite se da sve na vašem popisu postavite namjeru da neće biti blokada za postizanje tih ciljeva. Nemojte se brinuti o tome kako će se to dogoditi, samo se pouzdajte u #svemir i koristite energiju Mjeseca!

Mjesečev ritual # 6 – Zapalite

Slobodno poderite papir, a zatim umočite papir u plamen na jednoj od svijeća i spalite papir i stavite ga u metalnu zdjelicu i gledajte ga izgori.

Korak # 7 – Predvidite čuda!

Spremite se uskoro da vidite #čuda! Vidjela sam rezultate za samo tri tjedna.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.