Signali koji jasno pokazuju da vam je partner zaista suđen – “Ne pokušavate da menjate jedno drugo”

Uvek se osećate prijatno i sigurno pored partnera i ne brinite da će vas osuduti, kritikovati ili ismevati.

1. Kontrola ega Toliko volite tu osobu da ste u stanju da kontrolišete svoj ego u ljubavi. 2. Dozvoljavate sebi ranjivost Iskreno dozvoljavate sebi da postanete ranjivi na ovu osobu. Dozvoljavate sebi da otvorite maksimalno svoje srce i da ga darujete ovoj osobii.

I razumete da on nikada neće iskoristiti vašu ranjivost i neće povrediti vaša osećanja. 3. Uvek ste iskreni u namerama jedno prema drugom Uvek ostajete iskreni i čisti u namerama. Na istoj ste talasnoj dužini. U vašem odnosu nema mesta za prevaru, manipulaciju ili zloupotrebu.

4. Ne pokušavate da menjate jedno drugo Bolite jedno drugo onakvima kakvi zaista jeste. Prihvatate slabosti i mane i nemate želju da menjate partnera, a ni on vas. 5. Ne osuđujete jedni druge zbog nesavršenosti Ne mislite da treba da sakrijete nedostatke od ove osobe.

Uvek izražavate svoje unutrašnje “JA” slobodno i samouvereno. Vaš partner želi da živite svoju pravu prirodu. 6. Zahvaljujući ovoj osobi postajete bolji Osećate da ste mnogo bolji nego što ste bili. I razumete da se ovo dogodilo uglavnom zahvaljujući ovoj osobi. Čini vam se da budi ono najbolje u vama.

7. Ostajete bliski u izazovnim situacijama Osećate da ste spremni da ostanete blizu ove osobe, čak i kada prolazi kroz teška vremena. Uostalom, znate da i on nikada vas neće napustiti, ma koliko god situacija da bude loša i izazovna. Uvek ćete podržavati jedno drugo.

8. Ne takmičite se Svoj odnos ne doživljavate kao neku vrstu takmičenja, zato se trudite da podržavate jedno drugo na svakom polju. Uspeh vašeg partnera je i vaš uspeh, i obrnuto.

9. Između vas postoji posebna veza Osećate posebnu povezanost. Znate da je hemija koja postoji između vas prilično pojačana. A takođe znate da nikada niste imali takvu bliskost ni sa jednom drugom osobom.

Izvor: Infpult