Snažne energije Urana i Marsa donose velike promjene u naše živote i sve počinje sada!

Ovo je ključna godina za sve one koji žele provesti duhovni način života u svojoj svakodnevnoj rutini i tražiti duhovnu evoluciju pomoću energije svemira. Kozmičke promjene u 2018. godini već su uzrokovale jake promjene energije na Zemlji i svi smo to osjetili, svjesno ili ne.

Ove godine, od maja do septembra, svjedočit ćemo još jednom intenzivnom plesu između dva planeta. Uran i Mars spojit će svoje snažne energije i izravno će utjecati na energetske razine Zemlje.

Naravno, mi, ljudi, osjećamo ove radikalne promjene, i fizički i mentalno. Uran i Mars, u svakom slučaju, donose pozitivnu i snažnu energiju promjene i evolucije, kao i akcijsku i mušku moć. Misticizam ovih planeta i njihov simbolizam poznat je još od davnih vremena.

Mars je simbol moći, ogromne energije i budi unutarnjeg ratnika u svima nama. Uran, s druge strane, predstavlja misticizam, napredak, mudrost i evoluciju. Dvije energije u kombinaciji daju nam revolucionarnu priliku da iskoristimo snagu našeg duha i uravnotežimo je s energijom svemira.

Ova sjajna kombinacija energija omogućit će onima koji žele provesti ozbiljne promjene u njihovom životu da to učine, a da se ne trude napraviti prvi korak i imati potpuno samopouzdanje.

Budite svjesni da bi vaše povjerenje i pozitivne visokofrekventne vibracije trebale biti usmjerene u pravom smjeru. Prije svega, pokušajte doista definirati svoju osobnost i priznajte sebi. Nakon što prihvatite istinu, moći ćete promijeniti i “preoblikovati” svoje unutarnje i vanjsko jastvo na način koji želite.

Također, imajte na umu da s ovom energijom morate biti odgovorni i obilovati. Naravno, morat ćete upotrijebiti duhovne prakse poput meditacije kako biste vidjeli pravi učinak korištenja te energije.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.