Snovi koji otkrivaju da vas na javi očekuje velika sreća – “Sanjati vodu pretkazuje financijski dobitak”

Ako sanjate neki od ovih snova, moguće je da vas na javi očekuje velika sreća:

1) Akvarij – Sanjate li akvarij pun riba, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarij znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvidjeti da niste bili u pravu i da se novčana situacija mijenja na bolje.

2) Autocesta – Autocesta je simbol za igre na sreću. Što se brže vozite autocestom u snu, to je veća vjerojatnost da ćete dobiti. 3) Bajka – Ako žene sanjaju da pričaju bajku, znak je dobitka. Kod muškaraca je obratno. 4) Berba – Sanjati da berete neko voće, bit ćete veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspjeh.

5) Bič – Sanja li ga žena, znači kušnju u ljubavnom odnosu, a muškarcima brak s lošom ženom. Kupiti bič znak je zadovoljstva za druge, a ako ga izgubite u snu očekuju vas zarada i dobitak. 6) Biskup – Sanjati da biskup drži misu može značiti da vam dolaze vijesti o nasljedstvu.

7) Bik – Ako radi nešto u snu, pozitivan je znak te predviđa zaradu i dobre kupoprodajne uvjete. Skače li bik, to je znak vjernosti. Bikovi bez rogova navješćuju neprijateljski nastrojene ljude. Crveni bikovi znače prijetnju, bijeli sreću, a crni opasnost. Kupovati bikove znak je bogatstva.

8) Bijelo – Sanjati bijelu boju nagovještaj je iznenadne sreće. 9) Blago – Ako u snu pronađete zakopano blago, vjerojatno vas na javi očekuje financijskih dobitak. 10) Cvijeće – Uzgajati cvijeće najavljuje veći novčani dobitak. 11) Divokoza – Znak je velike sreće, dobre intuicije i dobitka na javi.

12) Djetelina – Djetelina u snovima ima proročansko značenje, glasnik je sreće, velikih dobitaka i lijepih putovanja. 13) Gola žena – Sanjati golu ženu jako je dobar znak, ona simbolizira sreću, uspjeh i novčani dobitak. 14) Kosa – Vidjeti ili doživjeti u snu ispadanje kose najava je financijskog dobitka ili sreće.

15) Konj – Sanjati konje uvijek je dobar znak i uvjerava da ćete dobro izbjegavati nevolje u životu. Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarit ćete brz napredak ili dobitak te lako prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko riješiti.

16) Jabuka – Ovo je voće simbol prosperiteta i bogatstva koje vas uskoro očekuje na javi ako. Jabuka se također povezuje s mudrošću budući da se dovodi u vezu drvetom života u kršćanskoj mitologiji. 17) Medalja – Pred vama su sretni dani. Znatno će vam se poboljšati financijska situacija.

18) Lijes – Mrtvački sanduk uvijek znači dobru sreću. Vidjeti mrtvu osobu u sanduku znak je velike sreće i velikog novca koji vam dolazi i donosi napredak. 19) Medvjed – Pojavljivanje medvjeda ili više njih u snu pokazuje da ćete postići mnogo. Medvjedi su uvijek znak dobre sreće i dobitka. Ako sanjate medvjeda koji pleše, podmirit ćete sve dugove na javi. Osim novca, medvjed najavljuje i ljubav

20) Odjeća – Ako sanjate da nosite sjajnu odjeću, budućnost će vam biti jednako sjajna. Ako perete ili sušite odjeću, znači da ste donijeli dobru odluku koja će rezultirati i dobrim promjenama. Ako vam je odjeća poderana, tužni ste i tražite nekog drugog u životu.

21) Preci -Susret s dragim pokojnikom u snu znak je da je obitelj blagoslovljena i da je pod zaštitom. Kad vam preci nešto govore, to znači da vam je osigurana financijska sigurnost.

Izvor: Infpult