Tegla slane vode i jabučni ocat će otkriti svu negativnu energiju u vašem domu

Svi smo osjetili negativnu i pozitivnu energiju od ljudi.Čak i ako nauka još ne može da imanuje to, emocionalna energija je veoma stvarna.

Energija nije samo aura oko nas koja nas povezuje sa drugim ljudima.Nisu samo ljudi oni koji vam mogu dati pozitivnu ili negativnu vibru, to može biti stvar takođe.Objekti i mjesta takođe zadržavaju energiju i možemo je osjetiti takođe.

Mora da ste bar jednom osjetili iznenadnu emociju kada uđete u neku sobu.Može to biti svjetlo, sretno i šarmantno što će učiniti da se osjećate dobro i pozitivno, ili može biti tamno i čudno što će vas zbuniti.

Na isti način, možda čak i ne shvatate, ali postoji mogućnost da je mnogo stare energije, negativne energije,zarobljeno u vašem domu i ne može da izađe.Utiče na vas i vašu porodicu i to kreira još više negativne energije.

Ova energija bi mogla biti vaša vlastita, kada ste bili pod stresom od posla i istresali se na sve što vam stane na put, ili ta energija može pripadati onima koji su tu živjeli prije vas.Kao što je spomenuto ranije, može se zadržati godinama.Pa, kako da je otjeramo?

Kao što možda znate, uspješno je demonstrirano da naša emocionalna energija ima konkretan efekat na vodu.Kada galamimo na voljenu osobu naša negativna energija utiče na vodu u njihovom tijelu, pa možda biste htjeli to izbjegavati u budućnosti.Kako god, možemo uraditi jednostavan eksperiment koji može istjerati negativnu energiju iz našeg doma.

Trebat će vam dvije kašike jabučnog octa i soli i voda.Samo pomiješajte sve nekoliko minuta u čisto tegli i ostavite negdje gdje provodite najvipe vremena.

Ostavite je nepomičnu cijeli dan.Uvidjet ćete da se so povećava u tegli, i kada prestane, to znači da je prikupila svu negativnu energiju.Možete ovo ponoviti i za ostale prostorije takođe.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice