Vaš datum rođenja nije slučajnost – evo kako da dekodirate svrhu vašeg života

Postoji jedna drevna tehnika koja vam nudi uzbudljiv izgled u vašem životnom putu. Koncept živtoni put je nešto što se primjenjuje u gotovo svakoj modernoj religiji, ali ima svoje vlastite varijacije. Međutim, ovaj je koncept još uvijek vrlo popularan i ova tehnika će vas ubijediti zašto.

U ovom svemiru, sve je energija, a svi mi, cijela priroda, duhovni i materijalni svijet, stvoreni su od čiste energije različite vrste.

U ovom ćemo članku prikazati tehniku ​​kako izračunati broj vašeg životnog puta. Pažljivo slijedite upute u nastavku:

Evo kako ćete odrediti broj životnog puta na temelju datuma rođenja Steve Jobsa – 24. frbeuara 1955. Uzimate sve brojeve datuma rođenja (dd / mm / gggg = 24/02/1955) i dodate datum: 2 + 4 = 6, mjesec: 0 + 2 = 2, godina: 1 + 9 + 5 + 5 = 20 = 2 + 0 = 2. Datum + mjesec + godina = 6 + 2 + 2 = 10 = 1 + 0 = 1 = broj životnog puta broj 1. Budući da nula nije zapravo broj nego pojam, to se ne uzima u obzir pri izračunu broja vašeg životnog puta.

Ako tijekom izračuna dobijete 11 ili 22, nemojte ih sabirati na jednu znamenku, jer stoje za glavni broj. Svaki od tih brojeva ima posebno značenje i određuje različite životne puteve. Evo kratkih opisa svake od njih:

Živtosni put broj 1

Vi ste inovativna osoba i odlučni ste motivirati druge. Vaše ideje, kreativnost i samopouzdanje čine vas velikim liderom, uvijek otvorenim i usmjerenim na najbolji mogući način. Uopće ne volite ući u detalje, ali morate razumjeti koncept savršenstva i pokušati riješiti ovo pitanje.

Životni put broj 2

Vi ste prirodni rođen diplomat. Imate jake ovlasti uvjeravanja i imate veliku sreću u upravljanju sukobima. Vaša logika je ono na čemu biste uvijek trebali temeljiti svoje odluke. Vi ste inteligentni i uvijek ćete znati kako pronaći izlaz iz nevolja, ali nemojte dopustiti da vas radoznala priroda dovede u nevolju.

Životni put broj 3

Svrha je pustiti vaše unutarnje dijete da vas vodi i postane odgovoran za način na koji potrošite energiju. Vrlo ste dinamični i imate veliku količinu energije. Općenito ste izravni i vaša želja za neposrednim emocionalnim odgovorom tjera vas da vas drugi vide kao vječno dijete.

Životni put broj 4

Svrha je donijeti red, težak posao i naučiti kako se nositi s promjenama. Vi ste veliki zaštitnik i skrbnik granica, kao i materijalnog aspekta života. Znate kako se obavlja posao, što vas čini vrlo važnim dijelom bilo kojeg tima.

Životni put broj 5

Svrha je biti katalizator za promjenu s razumnom količinom rizika. Vi ste avanturist koji tretira život kao labirint koji je pun novih iskustava. Često vrlo kreativno s puno ideja, ali to bi moglo biti prilično teško za životni put broj 5 da donese odluku.

Životni put broj 6

Vi ste osoba koja bi trebala donijeti ravnotežu i sklad u svim društvenim krugovima. Vi ste omiljeni, zvijezda – uvijek biste trebali biti u središtu pozornosti, ali vaša čista duša neće vam dopustiti pretjeranu potrošnju vašeg ugleda. Ipak, vaša empatija i spokojstvo mogu donijeti “grabežljivce” u vašem životu koji će vas pokušati uništiti. Ostanite daleko od otrovnih ljudi.

Životni put broj 7

Vaša je svrha razbiti izolaciju i izaći iz vaše ljuske. Vi ste osoba koja se podcjenjuje. Međutim, nakon što se oslobodite svoje izolacije, konačno ćete otkriti koliko velike sposobnosti posjedujete i da ćete povratiti samopouzdanje.

Životni put broj 8

Pokušajte pronaći svoju unutarnju snagu i iskoristiti svoje unutarnje moći kako biste poboljšali svoj život. Opsjednuti ste trivijalnim i previše običnim stvarima koje vas čine nesretnim. Vaša rutina zahtijeva promjenu. Ova promjena bi trebala donijeti sreću u vašem životu – vaša je svrha pronaći pravu sreću.

Životni put broj 9

Vi ste idealist i želite učiniti svijet boljim mjestom. Vaša inteligencija i znanje su vaše najjače oružje i vaša je svrha donijeti mudrost svijetu.

Životni put broj 11

Trebate otkriti svoju svrhu tražeći istinsko duhovno prosvjetljenje i pronalaženje svog mjesta u materijalnom svijetu. Međutim, trebali biste se duhovno razvijati za cijeli životni put.

Životni put broj 22

Vaša životna svrha je da postanete majstor forme.Trebali biste iskusiti različite realnosti, materijalne i duhovne.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice