Vaši snovi pokušavaju da vas upozore na ovih 7 stvari.

Snovi su kompleksna tema sa dubokim implikacijama.Ponekada se čini da su samo nasumične slike našeg uma , a ponekada osjećamo veliku povezanost.

Možete osjetiti kada je san važan i potrebno je biti otvorenog uma da bi ga tumačili i došli do potencijalnih značenja.Snovi su direktni izrazi i metafore nas samih.Oni mogu da se odnose na naše skrivene aspekte.

Buduće mogućnosti

Snovi nam mogu ukazivati na buduće mogućnosti.Deja Vu je kada sanjamo situaciju ili mjesto a kasnije ili vrlo ubrzo doživimo istu situaciju.Snovi nam mogu pokazati ono što želimo da vidimo ili čega se plašimo.Važno je da zapamtimo da je budućnost uvijek u pokretu i da su naši snovi samo toliko tačni.

Stanje našeg uma

Snovi dolaze iz dubine našeg uma.Metafore i slike koje um stvara su direktni izrazi različitih aspekata nas, kač i dijelova za koje ne znamo.

Naše zdraljve

Snovi mogu ukazati na naše zdravlje u raznim aspektima, duhovno, mentalno i fizički.Snovi u kojima se nalazi auto mogu da ukazuju na naše zdravlje.Bitno je obratiti pažnju na stanje auta, ljude u njemu i gdje se ono kreće.

Kako koristimo kreativnost i imaginaciju

Snovi koriste različite dijelove našeg uma i kreativnosti.Umjetnici i pronalazači koristili su snove za progres u dizajnu i izražavanju.Snovi daju našoj podsvjesti sposobnost izražavanja i interakcije sa različitim formacijama.Snovi mogu otkriti bilo koju beskonačnu perspektivu koju smo sposobni da prepoznamo.

Naše navike

Ako često sanjamo o životinjama, naša unutrašnjost nam pokušava ukazati na stvarnost naših navika.Životinje su divlje i instiktivne, prikazuju naše unutrašnje želje i potrebe.San u kojem nas napadaju ili jure životinje obično ukazuje na podnošenje određenih navika.

Kakvi smo u stvarnosti

Odjeća koju nosimo u snovima nam govori mnogo o tome kakvi smo u stvarnosti.Svijetla odjeća pokazuje da smo zabavni, srećni i djetinjasti .Ako sanjamo da smo goli u snu to znači da smo veoma sigurni u sebe i da nam je ugodno u našoj koži.Ako nosimo odijelo ili radnu odjeću , ukazuje nam da smo veoma usredsredjeni na posao i biznis.

Naš psihički napredak

Smrt u snovima ukazuje na prekidanje neke navike , ustaljenosti ili nekog aspekta sebe.Važno je obratiti pažnju na to ko je umro i kako je umro.ovi detalji će nam pomoći da povežemo metaforu sa određenom formacijom koja se mijenja unutar nas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.