Vjerujem u vječnost. Vjerujem u raj. Vjerujem u nebo. I vjerujem u pravu ljubav.

To je vrsta ljubavi koja nikada neće biti izbrisana, bez obzira što se dogodilo kasnije. To je vrsta ljubavi za koju ne morate ništa učiniti da biste je zaradili jer je jednostavno dano.

 

Prava ljubav je neizmjerna.

To je vrsta ljubavi koja je izvan mjera i izvan granica. Dolazi do gorućih zraka zlatnog sunca. Ona ide do najvišeg neba, preko horizonta do najdubljeg jama. Poviše visoko od najviših planina i proteže se dalje od najudaljenijih mora.

 

Istinska ljubav je moćna i osvaja sve.

Jer, čak i ako su istine pogodile zastrašujuće pukotine munje i grmljavine tijekom suhih i plamenih ljetnih dana, čak i ako cijela planina padne , čak i ako se cijela zemlja otvori i proguta cijelo biće, čak i ako bijesni valovi oceana prožimaju, čak i ako goruća pustinja zagrijava dušu – vjerujte mi, prava ljubav će preživjeti sve.

 

Prava ljubav je plemenita i čista.

Nema straha. Nema očekivanja, nema uvjeta, a ne ograničavaju se. To daje, ali nikad ne uzima zauzvrat.Spremna je žrtvovati i patiti. S ponosom nosi ožiljke slomljenog srca, ali oprašta. Uvijek se nada, sanja i nikada neće biti obeshrabrena. Ne zanemaruje i ne izgleda drugačije. Nema mjesta za zavist, ljubomoru i posesivnost.

 

Prava ljubav ne napušta.

Ostaje zauvijek i traje. Osjećaj istinske ljubavi nikad neće umrijeti; ostat će sve dok ne ispadne posljednja kapljica beskonačnosti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.