Zamislite želju, a zatim odaberite laticu ovog magičnog cvijeta i mi ćemo vam reći hoće li se želja ostvariti ili ne!

1.PLAVA LATICA

Cvijet će sigurno ispuniti vašu želju.Ali iz nekih razloga morat ćetemalo pričekati.Ne brinite.Dobro je vrijeme da se posvetite nekom hobiju dok čekate.

2.ZELENA LATICA

Zaslužili ste da vam se želja ispuni.Učinili ste sve napore da to učinite i budite sigurni da će se ostvariti u bliskoj budućnosti.Ipak, malo ste iscrpljeni i ne možete se ni veseliti kad se vaš san počne ostvarivati.Stoga, odmorite i vratite svoju snagu.

3.LJUBIČASTA LATICA

Želja će se ostvariti, ako uložite malo više truda u nju.Ali vjerujte nam, to je vrijedno.Bit ćete nagrađeni za svoje zasluge i marljivost.Osim toga, u skoroj budućnosti očekujte vrlo povoljnu ponudu.

4.CRVENA LATICA

Vaša će se želja ostvariti, ali na najneočekivaniji način.Ako želite ubrzati stvari, zatražite pomoć od svoje voljene osobe ili prave prijateljice,a onda će vaš san nadmašiti sva vaša očekivanja.

5.NARANDŽASTA LATICA

Zapamtite riječi ”pazite šta želite”.Nažalost, ovo je vaš slučaj.Vaša želja može vam donijeti hrpu problema i nevolja.Odvojite svoj san najmanje dva ili tri mjeseca.Sada im nije povoljno vrijeme.

6.ŽUT LATICA

Ova latica leti daleko, daleko.Jao, ako se vaša želja ispuni, neće biti uskoro.Međutim, imate pravo na materijalnu naknadu za svoju marljivost.Očekujte dolazak dodatnog novca u bliskoj budućnosti.

7.ROZA LATICA

Vaša želja je veoma komplikovana.Živite vrlo brzim tempom života i ne dajete priliku da svoje želje shvatite.Morate rpomijeniti svoju percepciju života.Uzmite život malo lakše i onda sve vaše želje će se ispuniti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice