ZAŠTO OSOBA KOJA JE UŠLA U VAŠ ŽIVOT NIKAD NIJE SLUČAJNOST? Ove će vam riječi promijeniti perspektivu

Što god da nam se događa nije slučajno, pa su tako i osobe koje upoznajemo i koje ulaze u naš život dio plana koji svemir ima za nas

Koliko puta ste pomislili da ste neku osobu slučajno upoznali? Da ste je stjecajem okolnosti sreli i ona je ušla u vaš život ili vam je rekla nešto što vas je natjeralo na razmišljanje… Znajte da slučajnosti ne postoje i da se sve što se događa, događa se s razlogom. Osoba koja se pojavila u vašem životu važna je jer nosi određenu poruku koju vam svemir šalje. To može biti test za vas, vaš karakter, vrijednosti i principe ili neka tajna koju treba tek otkriti, lekcija koju trebate naučiti. 

U komunikaciji s njom, možda ćete saznati nešto važno za sebe ili nešto o sebi za što nikada ranije niste znali. A zahvaljujući ovom slučajnom susretu, možete postati pametniji, mudriji, steći novo iskustvo. Sve što se dogodi, bilo ono lijepo ili ružno, transformira nas u nekom smislu. Poslije takvog iskustva više nismo isti. 

Stoga, sve što radite i sve što vam se događa je dar! I tako treba na to gledati. Kao nešto što vam je dano s razlogom, a kada to shvatite, život će vam poprimiti novu dimenziju. Neće biti uvijek lako, događat će se stvari koje nisu ugodne, ali i to ima svoj razlog. Svemir uvijek ima plan za vas.

Izvor: Sensa