ASTROLOZI SU REKLI- OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA VAŽE ZA NAJPAMETNIJE: Saznajte da li ste i vi u društvu odabranih mudrica

Saznajte ko su, prema mišljenju astrologa, najpametniji znakovi zodijaka

Nije lako izmeriti šta je sve kriterijum da bismo nekog okarakterisali kao pametnog. To nije nužno samo broj pročitanih knjiga i završene škole, već i primena znanja u praksi, razvijena inteligencija, logika, snalažljivost, munjevitost, razvijena intuicija… Astrolozi u najpametnije predstavnike zodijaka ubrajaju sledeće znake:

Ovan

Oni sve rade u hodu, pa je teško naći polje delovanja u kome se oni ne bi snašli i dospeli na sam vrh. Iako im je sfera interesovanja velika i mnogo znaju, čak i da se desi da nešto ne znaju, vlro brzo će se snaći i potražiti prave informacije na samo njima znane načine. Vodi ih intucija, pa ako zatreba da se od više različitih informacije profiltrira ona verodostojna, u tome će biti sto odsto uspešni.

Škorpija

Škorpije su možda jedini znak čiji predstavnici kombinuju ne samo ženske već i muške kognitivne sposobnosti, što udvostručuje njihovu konkurentnost u odnosu na druge. U rešavanju ozbiljnih problema, oni, po pravilu, koriste i intuitivan i logičan pristup, koji im omogućava da nađu odgovor na najteža i najvažnija pitanja.

Jarac

Jarčevi često nisu od rođenja darovani natprosečnim mentalnim sposobnostima– najčešće ih stiču empirijski, praveći pokušaje i grešeći. Naravno, za to je potrebno neko vreme, ali se njihovo znanje, potkrepljeno iskustvom, ceni mnogo više od onoga što se crpi iz udžbenika. Pored toga, predstavnici znaka dobro koriste ono što znaju i umeju: uvek „pogođaju“ bez promašaja, pogađajući metu čak i sa velike udaljenosti – gde drugi najčešće maše.

Izvor: Sensa