Kako stare: Strijelci se trude ne primjećivati starost – Ovnovi ignoriraju svoje godine

Vage brinu o svom izgledu, pomlađuju se – Ovnovi ignoriraju svoje godine

OVAN Ovnovi ignoriraju svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu“ i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati. prenosi uspesnazena

BIK Bikovi vole malo više pojesti pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi i žive dugo. BLIZANCI Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju raditi, napredovati i razvijati se.

RAK Rakovi se dijele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podsjeća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i djede. LAV Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

DJEVICA Djevice počinju negativno prihvaćaju svijet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje ostati u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne i njegovane dame i gospoda.

VAGA Vage brinu o svom izgledu, pomlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu. ŠKORPIJA Škorpioni su važni i ugledni. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrirani na svoje ciljeve i uvjerenja. Tvrdoglavi su i nametljivi.

STRIJELAC Strijelci se trude ne primjećivati starost i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i erotičnost zadrže i do pozne starosti. JARAC Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i djetinjast.

VODOLIJA Vodenjaci su neobično ozbiljni. S godinama mogu postati ekscentrični, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidljivi su. RIBE Ribe se jako plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je račun, sumiraju rezultate. Zbog pretjerane brige mogu živjeti kraće, nego što bi inače.

Izvor:uspesnazena.com