Kakvi su kad su bolesni: Rak se pravi da je sve uredu – Jarčevi će provesti cijeli dan u krevetu

Rak se pravi da je sve uredu – Jarčevi će provesti cijeli dan u krevetu

OVAN Ne pitajte ništa ovna kad je bolestan. Puca kao kokica na pitanja jesi li izmjerio temperaturu, mogu li ti napraviti čaj i kako se osjećaš. BIK Ako pitate bika, on uopće nije hipohondar već ima odgovaran odnos prema svojem zdravlju. Na prvi znak neke bolesti u njegovoj okolici pohitat će do doktora na pregled.

BLIZANAC Blizanac će ujutro nazvati šefa da mu kaže kako je bolestan i da je ne može raditi. No već popodne čudesno će prizdraviti te iskoristiti slobodan dan da se podruži s prijateljima. RAK Bolesni? Rakovi nisu nikad bolesni. Oni se uvijek ponašaju kao da su savršeno zdravi i da ne trebaju liječničku pomoć.

LAV Rasprodane su sve zaštitne medicinske maske za lice u vašoj ljekarni? Vjerojatno su ih pokupovali lavovi. Oni obožavaju brzopotezna rješenja iz ljekarne – napravit će sve samo da ne moraju ići kod doktora. DJEVICA Djevica će trpjeti za cijeli kolektiv ili kućanstvo. Tempratura, upala grla ili otvoreni sinusi neće je smesti da obavi svoje zadatke, iako će se osjećati grozno i o tome šutjeti.

VAGA Kada je bolesna, vaga je nemirna. Prikujete li je za krevet izmislit će tisuću stvari koje mora obaviti i mjesta koja mora posjetiti samo da ne mora razmišljati o svojem zdravstvenom stanju. ŠKORPION Škorpion kuka da je bolestan non-stop. I o svojoj patnji obavijestit će baš sve koji ga poznaju.

STRIJELAC Jeste li strijelcu pripremili mekanu pidžamu i topao čaj? Pa što čekate? Ovaj horoskopski znak želi da se njegov partner, roditelji ili prijatelji ponašaju prema njemu kao prema maloj bebi. JARAC Bye-bye tuširanje! Kad su bolesni, jarčevi će provesti cijeli dan u krevetu. Neće im se dati prošetati ni do kuhinje, a kamoli do kupaonice da obave najosnovniju higijenu.

VODENJACI Vodenjacima treba dosta vremena da ozdrave. Ili im je to samo izvrstan razlog da budu lijeni. Hm… RIBE Niste vidjeli ribu već neko vrijeme? Vjerojatno je bolesna. Ribe se vole povući u izolaciju kad su bolesne jer ne žele da ih itko vidi u takvom stanju.

Izvor: zadovoljna hr