Koji znakovi zodijaka bi se mogli valjati u novcu – A koji će hodati praznih novčanika

Ovan Vi ste krajnje nepredvidljivi kada je novac u pitanju. Možete biti jako štedljivi u jednom trenutku, a u sledećem ćete dizati kredit a godišnji odmor. Ipak, niste gramzivi i bogatstvo vam nije životni cilj. Samo želite da imate dovoljno novca da radite stvari koje želite bez previše stresa. Važno je da budete strpljivi i u svakoj situaciji procenite da li vam je neka stvar baš neophodna.

Bik Neverovatni ste u cenkanju. ne želite da platite više nego što je ptorebno i čekaćete koliko god je potrebno da dobijete cenu koju želite. Ipak, nije potrebno da se baš uvek cenjkate za sve jer to troši puno energije i nekada se ne isplati.

Blizanci Vi morate da kupite sve što poželite. Ne upoređujete cene i ne čekate sniženje – jednostavno morate to odmah da imate. Bilo bi dobro da sebi odredite budžet i pratite kako trošite novac kako prerano ne biste ostali bez njega.

Rak Odlično znate kako da sebi postavite finansijske ciljeve i održavate odličan balans između trošenja stvari na neophodne stvari i na povremene užitke. Najbolje je da dobro istražite tržište pre nego što rešite da trošite novac i ponekada slušate instinkt.

Lav Iako ste dobri s novcem, ponekada možete da preterate u udovoljavanju sebi. Ako želite najnoviji telefon, kupićete ga, čak iako posle toga nećete mesecima imati novac. Nemate puno novca u šteku, ali ipak živite raskošno.

Devica Odlično znate kako da raspolažete svojim novcem. Nemate nikakve dugove i ponekada ćete protivno svom instinktu ipak uložiti novac u nešto što je malo rizično, ali nudi veliku dobit. Vaga Vi imate najbolji balans od svih znakova. Ako vam je potrebno nešto za šta u tom trenutku nemate para, ipak ćete uspeti da napravite kompromis sa sobom i obezbedite ono neophodno.

Škorpija Baš kao i sa mnogim drugim stvarima, veoma ste strastveni po pitanju novca – i na svu sreću, dolazi vam bez većih problema. Volite da imate totalnu kontrolu nad finansijama i teško vam je da se tek tako odričete novca.

Strelac Volite da vas voda nosi i ne obraćate previše pažnje na novac, a to vas može skupo koštati. I dalje možete da uživate u životu ako samo obratite malo više pažnje na stanje u banci. S obzirom na to da Strelčevi vole da se kockaju, nije dobra ideja da prokockate sve što imate.

Jarac Imate talenat a štednju, ai ponekada možete da preterate. Nije vam problem da sačekate da nekom proizvodu cedna maksimalno padne pre nego što ga kupite – pa čak iako više nije u trendu. Iako ste odlični u čuvanju para, ponekada morate sebi da date oduška jer u životu ima važnijih stvari od štednje.

Vodolija Vi ste pravi humanitarac i radije biste poklonili pare i imali prostiji život nego da ih bacite na nešto skupo i šljašteće. Ako maksimalno iskoristite svoju kreativnost, možete da smislite sjajne načine za davanje, čuvanje i trošenje novca.

Ribe Vaša nesebična priroda vas vrlo česti ubaci u neprilike. Ako vas neko prevari i zatraži novu priliku – dobiće je. Potrebno je da sebe stavite na prvo mesto jer ako upadnete u finansijske probleme, ko će vam pomoći?

Izvor: Infopult