Ljubav tokom zime:Istina o tvojoj ljubavnoj buducnosti do pocetka proleca!

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da nekima od vas sledi novi pocetak. Da tek do kraja zime slede iznenadjenja…

 OVAN

Ljubav tokom zime donosi promene. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Samo je na vama da razmislite sta je ono sto od zivota zelite. Znajte da cete imati srece onoliko koliko imate hrabrosti.

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da je vama ljubav nesto sto vam je vrlo znacajno. Vi ste znak koji je napravljen od ljubavi. Samo, moramo da kazemo da ovo bas i nije vreme za emocije. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vama tek slede iznenadjenja.

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da vas neko voli. Da vama tek dolaze dani za srecu. Ove zime ljubav bi mogla biti na prvom mestu i jako talicna za vas. Cini se da konacno dolaze bolji dani.

 LAV

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome sto sledi. Jedan rak je spreman na mnogo toga zbog vas. Samo mislite o tome i ponasajte se u skladu sa svojim emocijama.

DEVICA

Bitno je da uvek imate na umu ko je osoba koja prema vama gaji emociju. Dakle ova zima bi mogla biti talicna za ljubav ukoliko vi odlucite da date sansu nekome iz svoje proslosti. Vama tek slede novi  trenuci i sreca o kakvoj ste samo mastali.

VAGA

Konacno, ljubav je ono sto vam nedostaje, i ono sto cete i dobiti. Period do kraja zime ce vama biti jako talican. Vi nemate razloga za brigu. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda tek mogu da uslede.

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo period za vas. Dakle vi ste znak koji ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Jako ste dugo cekali na to i sada je pravo vreme da se posvetite sebi i da uzivate u onom sto imate.

 STRELAC

Konacno, dani za srecu su pred vama. To je ono sto moramo reci. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i uvek imajte na umu da je zivot previse kratak da bi ste cekali na bilo sta i marili za tudja misljenja.

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Dakle samo je na vama sta cete uraditi. No, cinjenica je da je pitanje vase srece sada samo na vama i da ste vi znak koji odlucuje o svemu.

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Samo razmislite o tome. Moguce je da cete dobiti ono do cega vam je stalo, i istina je da ne mozete ni da zamislite koliko vas srece ceka.

 RIBE

Konacno, dani za srecu. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Uz samo malo truda vi bi ste mogli da dobijete ono o cemu ste mastali. Samo nemojte odustajati.

Izvor: Jakazena