Najkomunikativniji i najpričljiviji znakovi Zodijaka – Vodolije bez straha kažu šta misle i osjećaju

Ako obožavate druženje i razgovore sa ljudima, onda su vam prošli mjeseci jako teško pali.

Povezivanje sa prijateljima i porodicom u ovim vremenima bio je pravi izazov za sve, ali posebno za znakove koji doslovno žive za razgovore sa drugim ljudima i uživaju u dubokim konverzacijama – Blizance, Vagu i Vodoliju. 

Ne treba da vas čudi što je većina znakova koji vole razgovor – vazdušni znakovi jer je ovo element koji je zadužen za intelekt, misli i ideje. Ova tri znaka ne vole površne razgovore, i svaka priča sa njima donijeće vam novo, doslovno spiritualno iskustvo. 

Ako želite da dublje razumijete kako funkcionišu i šta je to što ih intrigira, pratite ovaj tekst: Bliznaci:Oni bukvalno pršte od ideja, a uzbuđenje da sa vama podijele nove ideje, misli i konstatacije nikad ne jenjava. Njihova radoznala priroda drži ih podalje od dosade, i svima je vrlo lako da održe razgovor sa njima.

Mogli bi ih nazvati još i ”studentima života” zbog njihove nezadržive želje da uvijek uče nove stvari. Njima tema nikad ne nedostaje. Jedina mana je ta što ih njihova želja za saznavanjem novih stvari ponekad može sputati u smislu da započnu mnoge projekte od kojih ne uspijevaju sve završiti.

Njihovim znakom vlada Merkur koji se brine o tome da vas oni uvijek dopunjavaju novim informacijama i imaju potpuno zdravu perspektivu adaptiranja i na druge uglove gledanja. Vaga:   Venera vlada ovim znakom, što znači da za ove ljude konekcija sa drugima znači sve. Možete ih nazvati beznadežnim romanticima, oni će i dalje biti vazdušni znak. 

Oni su motivisani intelektualnim razgovorima, upotpunjen kreativnim, umjetničkim elementima. Njihova želja da se povežu stvara između njih i ljudi koje dotaknu duboke, značajne veze. Teme , između ostalih, o kojima vole i umiju da razgovaraju, tiču se najviše ljubavi i veza, i kao prijatelj Vaga će vam dati najbolje savjete u vezi sa bilo kakvim problemom koji prolazite sa partnerom, ili će vam entuzijastično pričati o novom partneru sa kojim se viđaju. 

Svaka riječ koju Vaga izgovori vama će se činiti kao topao zagrljaj. Veneri zahvalite za ovaj aspekt.Vodolija:  Najslobodoumniji znak horoskopa. Njihov glavni prioritet je povezivanje sa ljudima, koji dijele ista vjerovanja i mišljenja kao i oni sami. 

Dijeliti misli sa osobama koje misle isto kao i vi je od presudne važnosti za ličnost i karakter jedne Vodolije, jer oni o stvarima koje vole pričaju vrlo strastveno. Uvijek će birati zanimanje u kojima imaju puno doticaja sa ljudima, komunikacije i dijeljenja mišljenja – jer je to ono čemu teže i od čega su satkani. 

Kada Vodolija govori, svi ostali slušaju jer Vodolije imaju poseban strastveni ton u glasu kada pričaju o nečemu što vole i njih svi slušaju sa posebnom pažnjom, zbog specifičnog i unikatnog načina izražavanja. Ono što ih još čini vrlo posebnim je njihov neustrašivi stav da uvijek bez straha kažu šta osjećaju i misle.