Nasamariće vas – nećete ni znati: 4 znaka zodijka koji su najveći manipulatori

Čuvajte ih se.

Oni će vas prevesti žedne preko vode, bez ikakvih problema Ove horoskopske znakove nikako ne možete prevariti. Mogu samo oni vas. Ako se u vašoj blizini nalaze Vodolije i Škorpije, pazite ih se. Vrlo su mudre i lako mogu manipulisati vama.

Blizanci Koriste taktiku brze komunikacije. Oni imaju poseban talent da nabace svoju masku i da ono što slušate sa pažnjom deluje toliko konfuzno, ali da ipak nekim magijskom silama na kraju date odgovor “da”. Savetuje se da ipak ne potpisujete nikakve ugovore sa njima, dok makar ne “prenoći” utisak.Sutradan se možete kajati, ali tada je kasno.

Ribe Kraljice manipulacije! Ribe će vas uvući u svoj svet iluzija lagano i strateški. I dok vam pričaju bajke vi ste naveliko u priči o avionima i kamionima. Pa iako ste surovi realista, nema tog bića koje ne može pasti pod uticaj ovog znaka. Od Riba je potekla ona čuvena: “Dva bi oka u glavi zavadile”.

Vaga Slatkorečiva, ali simpatična stvorenja. Pred lepotom Vage popuštaju svi stavovi i principi. Ovo je znak koji bez muke dobije ono što poželi. Ipak, jedno je istina, a to je da se ne osećate iskorišćeno, vama je zadovoljstvo da njoj činite, šta god to bilo.

Vodolija Vodolija je intelektualno hiljadama kilometara ispred drugih znakova. One vole sve što je novo i neobično i veoma brzo sve prihvataju, shvataju i stavljaju na drugi, viši nivo. Vodolije svemu prilaze sa naučne strane i u tome je njihova prednost. Dobro razmisli o svemu i u većini slučajeva donese ispravnu odluku.

Izvor: Infpult