Ne dozvolite da vas zavaraju – Znakovi Zodijaka za koje se vjeruje da vode dvostruki život

Svako od nas ima svoju tamnu stranu i da budemo realni svima nam je potrebno da imamo malo tame u svom životu kako bi napravili balans, napunili se energijom i transformisali se. 

Nemojte dozvoliti da vas neko zavara. Osobe rođene u sledeća tri znaka žive dvostruki život, zato nemojte da dozvolite da vas zavara prvi utisak koji ostave na vas. Na prvi pogled vam se mogu činiti šarmantne i ljubazne, ali kada otkriju svoju tamnu stranu nećete biti zadovoljni sa onim šta vidite. 

Vaga: Venera je planeta vladar Vage. Iako je Venera planeta ljubavi i ljepote, Vaga je vazdušni znak tako da se Venerina svojstva materalizuju logično putem komunikacije i procesa razmišljanja. Prema grčkoj mitologiji Venera je boginja ljubavi koja je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična. 

Vage lako mogu da odgonetnu druge izbjegavajići svaki vid sukoba naročito one unutrašnje. One nisu uvijek mirne, u njima gori bijes i potreba za ravnotežom. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanca su promjenjivog karaktera. Oni su prilagodljivi i lako padaju pod uticaj drugih. 

Oni imaju nezasitu potrebu za prikupljanjem informacija koju podstiče njihova planeta vladar Mrtkur. Nemojte da se iznenadite ako vam odjednom počniu slati drugačije vibracije ili vas počnu izbjegavati. Blizanci se stalno mijenjaju, to je u njihovoj prirodi i to je nešto što ne mogu da promijene. 

Škorpija: Škorpije su jedan od najsloženijih znakova u zodijaku. Veoma su tajnovite i intenzivne jer njima vlada planeta Pluton, bog podzemlja. Oni imaju tendenciju da doživljavaju traume još u najranijoj dobi što im je pomoglo da razviju dobru intuiciju i empatiju. 

Škorpije komuniciraju sa drugom stranom u sjeni daleko od ostatka svijeta. Oni nevole površne veze i ćaskanje. Škorpije ne moraju da budu zaljubljene one samo žele da imaju potpunu kontrolu.

Izvor: Infpult