Vijerni svojim principima – 28 karakteristika zbog kojih je privilegija voljeti Jarca

Donosimo vam 28 činjenica zbog kojih bi trebali imati jednog Jarca kraj sebe

1. Jarac nikad neće govoriti iza vaših leđa, barem ne o nečemu o čemu ranije nije govorio pred vama. 2. Jarčeve je teško isprovocirati i ne veruju mnogim ljudima. 3. Oni su vrlo tvrdoglavi. 4. Oni su vrlo posvećeni obavezama. Čak i pre spavanja, razmišljaju o aktivnostima koje imaju sutra.

5. Jarac može pobediti gotovo sve. Čak i kada su suočeni sa teškim preprekama na putu, uvek su pobednici na kraju. 6. Za Jarčeve ne postoji siva nijansa – za njih je sve crno ili belo! 7. Nikada nisu zadovoljni svojim rezultatima i uvek žele da budu bolji.

8. Jarac često oseća krivicu i ne zna kako da oprosti sebi zbog svojih grešaka. 9. Ne želi da pokazuje svoje emocije drugim ljudima zato što ih to čini slabim. Stoga, više vole da ovu stranu skrivaju unutar sebe.

10. Bez obzira koliko vređate Jarca, on će znati kako da ostane miran i naterati vas da se pokajete zbog svake ponižavajuće reči koju ste izgovorili. 11. Jarac uživa da ljude čini srećnim. 12. Jarčevi mrze kada im ljudi govore šta treba da rade. Generalno govoreći, oni su ti koji izdaju naređenja, a ne obrnuto.

13. Oni su odlični slušaoci i daju mnoge korisne savete. 14. Ako vam kažu da prema vama imaju posebna osećanja trebalo bi da se osećate posebno, jer to nikome neće reći. 15. Kada se osećaju povređeno, sve što im je važno iznenada nestaje.

16. Uvek vole da čuju oštru istinu, a ne lepu laž. 17. Kada je Jarac frustriran, mrštiće se, biti razdražljiv i veoma kritičan. U tim trenucima, svaka mala igra će ga frustrirati. 18. Postaju sarkastični kada moraju da se bave problemima nevažnih ljudi.

19. Nemaju problema da priznaju kada greše, ali ne prave često greške. 20. Jarčevi stiču utisak na osnovu postupaka drugih ljudi, a ne na osnovu reči koje kažu. 21. Uvek se bore za ono što smatraju da je ispravno, čak i ako sami moraju biti u toj borbi.

22. Kada su zaljubljeni, spremni su da rade sve za osobu koju vole. 23. Ne podnose ljude koji su stalno u potrazi za izgovorima. 24. Iako je teško verovati, žene Jarčevi nisu romantične. 25. Kada im se neko ne dopada, lako je primetiti.

26. Ne žele da zavise od drugih ljudi. 27. Čak i dok Jarac usporava i pokušava da se opusti, s vremena na vreme ćete primetiti da je ozbiljan i pokušava da kontroliše svoje ponašanje. 28. Oni znaju kako da budu brutalno iskreni, na zabavan način.

Izvor: luftika.rs