Za njih pravila ne postoje – Astrolozi izdvajaju najveće buntovnike Zodijaka

Astrolozi izdvajaju horoskopske znakove koji važe za najveće buntovnike 

Dok neki znakovi horoskopa slepo slede pravila i sve rade tačno po planu, ovo su njihove čiste suprotnosti. Blizanci, Lav, Strelac i Ovan su najveći buntovnici Zodijaka, za njih pravila ne važe. piše portal luftika rs

Blizanci; Razuzdani Blizanci žive za adrenalin koji donosi kršenje pravila i prelaženje strogih granica.Oni obožavaju da testiraju svoje mogućnosti i ponekad sebe dovode čak i u velike opasnosti, ali iz toga ne nauče baš ništa.

Lav; Za Lavove, kršenje tuđih pravila i prelaženje granica znači rast i prelaženje preko strahova, ali i jačanje ličnog duha. Oni uživaju u takvim izazovima i obožavaju da budu ti koji će neka ustaljena pravila da zamene svojim.

Strelac; Strelčevi obožavaju nova iskustva i promene. Oni vole da pomeraju granice kako bi osetili nalete energije i kako bi širili svoje vidike, prenosi Index. Oni ne vole pasivnost i ljude koji se slepo drže pravila pa se najčešće okružuju odvažnim pustolovima poput njih.

Ovan; Ovnovi, poput Lavova, ne vole tuđa nametanja. Oni su ti koji smatraju da su njihova pravila i njihove namere uvek bolje pa to i sprovode. Vrlo su skloni reskiranju i često se odvažuju na stvari koje ih plaše jer obožavaju izazove i niko u tome ne može da ih spreči.

Izvor: Infpult