Znak Zodijaka u kom se rađaju najprivlačnije žene – Iskaču iz mase i privlače pažnju

Obožavaju flert i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti

One uvek iskaču iz mase i privlače pažnju gde god da se pojave. Postoje velike šanse da su rođene u znaku Blizanaca, jer upravo ovaj horoskopski znak najčešće zrači nekom magnetnom privlačnošću, energijom ii odvažnošću.

Žene rođene u ovom znaku obično su i vrlo aktivne, vole velika društva i najčešće su ekstrovertne. Za sebe uvek tvrde da imaju mnogo prijatelja, ali vam neće reći da im isti ljudi brzo dosade pa vole da menjaju društvo.

Žene Blizanci obožavaju flert i vrsne su u tome, ali nemojte da vas to zavara – njih nije nimalo lako osvojiti. Poseduju mnogo samopouzdanja i svesne su svojih vrednosti, a njihov široki opseg znanja i visok koeficijent inteligencije retko koga ostave ravnodušnim.

One su najglasnije u društvu, duhovite su i vrlo zabavne, ali nikad ne otkrivaju svoje tajne, pa je njihov privatni život prava misterija, piše Index.hr. Kada se stvarno zaljube, one su spremne potpuno da se predaju muškarcu.

Najčešće ih privlače oni koji su totalna suprotnost njima, dakle ćutljivi i stidljivi frajeri. Inače, neke od poznatih dama rođenih u ovom horoskopskom znaku su Anđelina Džoli, Bruk Šilds, Nikol Kidman, Kortni Koks, Kajli Minog, Merlin Monro i Natali Portman.

Izvor: Infpult