Znakovi Zodijaka koji bi mogli očekivati loš period tokom vladavine Škorpije

Evo ko će imati težak period u vladavini Škorpije 

Ovan – Gubim tlo pod nogama Mars, vaš vladar, stacionirao se direktno u vašem znaku. Tokom vladavine Škorpije Sunce osvetljava vašu osmu kuću fizičkih ekspresija, transformacije i ega. Pre nego što Merkur krene direktnim hodom, kreira opoziciju sa Uranom

Očekuju vas neke šokantne vesti, ruše se tabui. Imate osećaj da ste nezaštićeni i da vam se ruši tlo pod nogama. Očekujte negativne situacije na polju ljubavi. Lav – Monotonija U redu je da se osećate melanholično ponekad. Emocije su naši česti posetioci i treba ih prihvatiti i otpustiti u pravom trenutku. 

U vladavini Škorpije Pluton utiče na vašu šestu kuću osgovornosti i zdravih navika – moguće je da će vam se potpuno poremetiti rutina. Sunce utiče na vašu četvrtu kuću doma, porodice, i osećaja stabilnosti. Očekuje vas montononija i neprijatne emocije.

Izgleda vam kao da se sve promene dešavaju na loš način, kao da se Univerzum urotio protiv vas. Osamite se, opustite se, bavite se svojim mislima i stavrima koje volite. Kroz par dana ovaj osećaj će iščeznuti. Strelac – preko prepreka do pravog puta Uskoro se bliži vaš rođendan, dragi Strelčevi. 

Tokom vladavine Škorpije najviše je pogođena vaša 12. kuća karme, odnosa i duhovnosti. Nećete biti raspoloženi za društvo i želećete da se osamite. Merkur je u diektnom hodu od 3. novembra i donosi vam jednu dobru aktivnost – bolje ćete protumačiti svoje snove. Obratite pažnju na svaku poruku koju vam snovi donose. Sezona Škorpije donosi vredno iskustvo za vas. Iako raspoloženje nije najsvetlije, naučićete kako da pronađete pravi put.