Znakovi Zodijaka za koje se vjeruje da se uvijek zaljubljuju u pogrešne osobe

Zaljubljuju se u pogrešne osobe 

Toliko puta je već pisano o tome kako nam zvezde ne određuju jedino karakterne osobine, nego i snažno utiču na ljubavni život. Ovi su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju u pogrešne osobe. Dakle, ako nemaš baš sreće i uglavnom naletiš uvek na pogrešnog lika, možda je zaista za to kriv tvoj horoskopski znak.

Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga Ovnovima često treba više vremena kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce. Škorpija; Škorpije su jako tvrdoglave. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija.

Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku Škorpije imaju osećaj da se stalno iznova zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Strelac; Strelci su skloni pustolovinama te gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mesta. Veruju da je sve moguće. Problem: zaljube se u ljude koje nikada neće moći da imaju.

Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna… Ribe; Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život.

Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih. Bik; Osobe rođene u znaku Bika su verne duše koje sa dve noge čvrsto stoje na zemlji. Uz to su i vrlo senzualne i treba im puno intimnosti i ljubavi – poput vazduha za disanje. U svojoj potrazi se ne libe bilo čega.

Međutim, Bikovi imaju nešto što im pri tome stoji na putu: naime, vrlo su tvrdoglavi te su navikli da dobiju što žele. Zbog toga se ne predaju kad se zaljube u nekoga – svejedno pokazuje li taj zanimanje ili ne. Bik se pri tome često razočara – i sam je kriv.

Rak; Rakovi su najemotivniji među horoskopskim znakovima. Za njih su porodica i veza – svejedno je li reč o partneru ili prijateljima – na prvom mestu. Vrlo su oprezni i brižni te rado razmaze svoje voljene. Nažalost, često se zaljube u ljude koje ne mogu imati.

Izvor: Infpult