Zodijak navodi brojne karakteristike njima tipične: Ovnovi su velike avanturiste, uvijek gledaju naprijed

‘Kad je zaljubljena žena Ovan osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno’

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i “modno osvješten” način upoznat ćemo svaki od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosit ćemo vam svaki mjesec, a u ožujku otkrivamo kakve su žene ovnovi.

Strastvena, impulzivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouvjerena, nesputana, živahna, zabavna, poduzetna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve je to žena ovan. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega ovan i jest prvi znak zodijaka – svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova.,

Uvijek se veseli novim izazovima, pa je tipična “ovnica” ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i vidjeti što će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego što je prethodni završila do kraja.

Vječiti je i nepokolebljivi optimist te je polje njezina interesa često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost općenito. Zna biti vrlo zaigrana i velika je avanturistica koja uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi, ima mana, a njezine su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

Seks i veze Pripadnost grupi vatrenih znakova čini je vrlo strastvenom. U ljubavnim igricama voli preuzeti inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njezinu te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje “ovnice” nerijetko je izazov.

Kad je zaljubljena, osjeća se najživljom i sve u njezinu životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi osjećati posjedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za “ovnicu” to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jest. Među rijetkim je ženama koja mogu odvojiti ljubav i seks. Nekad joj je lakše izraziti se seksualno nego intimno te će željeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njezin avanturistički duh – obožava isprobavati nove poze i nova mjesta za seks.

Prijateljstvo Kako i u ljubavi, žena ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s “ovnicom” često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njezinu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njezine osobine znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dvije-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne ludi provod. Društvo “ovnice” garantira zabavu.

Izgled Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo, pomalo agresivan stav i nemirne kretnje fizičke su odlike po kojima ćete prepoznati “ovnicu”. Glavni dio tijela kod predvodnice zodijaka jest glava, koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka, dok je kod brade uska.

Dojam visokog i velikog čela može davati i početak kose na čelu koji je viši od prosječnog. Njezin su zaštitni znak i istaknute i guste obrve. Vrat je također izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tijela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

zadovoljna.hr