” Mogao sam vidjeti PROŠLOST, SADAŠNJOST i BUDUĆNOST sve u isto vrijeme !” Nevjerovatno iskustvo Nikole Tesle 1859 godine

Nikola Tesla je bio dobro poznat po svojoj mogućnosti da manipuliše elektromagnetne struje i polja oko njega koristeći izume i tehnologiju koja se činila uspješna u određenim aspektima čak i za današnju nauku.

Jedno od njegovih fascinantnih iskustava bi moglo otključati tajne putovanja kroz vrijeme.

Dok je provodio istraživanja magnetnog polja, Tesla je pronašao indikacije da bi se moglo uticati i manipulisati  vrijeme i mjesto korištenjem ovih istih polja.

Njegovo otkriće bi kasnije dovelo do ozloglašenog eksperimenta u Filadelfiji i mnogih drugih eksperimenata i projekata o putovanju kroz vrijeme .

Kroz manipulisanje visoko voltažnog elektriciteta i magnetnih polja, Tesla je otkrio da bi vrijeme i mjesto mogli biti mijenjani i moglo bi se kreirati polje koje bi omogućilo putovanje kroz vrijeme.

On je lično uspio postići ovo polje i mogao je vidjeti prošlost, sadašnjost i budućnost u isto vrijeme.To znači da je uspio saviti vrijeme na takav način da bi bio prisutan u svim slučajevima u istom momentu.

Ovaj eksperiment je bio iznenada zaustavljen, jer je Tesla u ovim poljima umalo umro.

U polju, Tesla se našao izvan mjesta/ vremena referentnog prozora, bio je u mogućnosti da svjedoči prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u isto vrijeme.

Bio je paralizovan i nije bio u mogućnosti da si pomogne, pa kada se nesreća dogodila, njegov asistent ga je spasio prije nego što je bilo kakva permanentna šteta učinjena.

Znači li ovo za vlada US-a posjeduje njegova otkrića koja se vode kao nestala?

Eksperiment u Filadelfiji i mnogi drugi slični dokazuju da mi možda već posjedujemo takvu naprednu tehnologiju ali nismo još svjesni kako da je koristimo.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.