10 NJEŽNIH stvari o ženama koje NEMAJU dlake na jeziku!

Žene koje nemaju dlake na jeziku često su pogrešno procjenjivane .Označene su kao ”zastrašujuće” ili ”uvredljive” , ali ako zagrebete ispod površine, vidjet ćete da su one puno više očaravajuće nego što izgleda.

1.One kažu onako kako jest.Uvijek će vam reći istinu;dobro, loše i ružno.Nikada se ne možete pitati da li vam lažu ili jednostavno govore ono što želite čuti.Sa vama će uvijek unaprijed i iskreno razgovarati.

2.Priznaju kada pogriješe.Ako misle da su pogriješile ili uvrijedile nekoga uvijek će se izviniti.Suprotno popularnom uvjerenju, one nisu tvrdoglave.

3.Daju sve što imaju.Žene koje nemaju dlake na jeziku daju toliko sebe .One vide samo crno ili bijelo – nema sivih nijansi.Zato one potiče ljude u svom okruženju da žive život u potpunosti- bez žaljenja.

4.One su uvijek na čelu odbrane.Obično su one kojima drugi idu za pomoć i podršku .One su obično poziv za spašavanje i obično obavljaju posao.

5.Žene bez dlake na jeziku su predstavnice prihvatanja onoga što jesu.One nadahnjuju one oko njih da kažu ono što osjećaju i suoče se sa svojim strahovima.

6.Privlače prave prijatelje.Nisu nužno najpopularnije, ali privlače one prave ljude.Imaju čvrstu grupu prijatelja koji ih čuvaju i nisu zainteresovane za posao bilo koga drugog.

7.Ne znaju kako da igraju igre.Žene bez dlake na jeziku ne ostavljaju vas da se pitate o bilo čemu ili da se pitate da li se igraju sa vama.One su previše iskrene, nestrpljive i otvorene, i nemaju toleranciju za one koji to rade.

8.Žene bez dlake na jeziku nisu plitke, one ne osuđuju ili diskirminiraju jer znaju dobro kakav je osjećaj biti osuđivan ili neshvaćen.Zato, ako vole nekoga, to je vječno.

9.Znaju kako da se nose sa strahom.One nisu neustrašive, ali ali znaju kako da se suoče sa strahovima.One su dovoljno hrabre da se stave u neugodne situacije i izađu iz njih nepovrijeđene.

10.One su osjetljive.Za razliku od onoga što svako misli, žene bez filtera su zapravo osjetljive, ljudi imaju tendenciju da zaborave da su i one takođe ranjive.Nikada to neće pokazati, ali njihovo srce je mekano kao pero.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.