12 Razloga ZAŠTO je empatičnim ženama TEŠKO da nađu PRAVOG muškarca

Empate su jedni od najnevjerovatnijih ljudi.I dok je rpedivno imati partnera koji je empata, i dalje nekim muškarcima može biti izazovno da budu u vezi sa empatičnom ženom.

To je zato što su empate veoma iskrene.Ne igraju nikakve igrice i ne šaraju okolo.Ne mogu biti u vezi sa nekim ko nije spreman za njih.

1.Znaju šta žele

Ona zna da želi stabilnu vezu ispunjenu ljubavlju i pošovanjem.Želi partnera koji može biti sa njom kroz teška vremena.

2.One su jake

Empate su ljudi koji žele samo duboku i smislenu vezu sa drugima.Neki vole intenzivnost kod empata , ali za neke to je previše da bi bili u njihovom okruženju.

3.Cijeni pouzdanost

Ona nije zainteresovana za nekoga ko se nikada ne javlja na pozive, nekog ko kasni ili otkazuje sastanak u zadnju minutu.

4.Previše je iskrena

Umjesto da vam govori ono što želite da čujete, ona će vam uvijek reći istinu.I za mnoge ljude, teško je da čuju istinu u lice.

5.Treba svoju slobodu

Niko je ne može staviti u kavez.Kada osjeti da je muškarac pokušava nekako ograničiti – otići će bez ikakvog razmišljanja.

6.Često je pogrešno shvaćena

Mnogi muškarci ne mogu zaista razumjeti kako je biti sa ženom koja je empata sve dok ne uđu u vezu sa njom.Ona  je hodajuća misterija i muškarac će se uvijek osjećati kao da krije nešto od njega.

7.Treba emocionalno zadovoljstvo

Da bi bila potpuno zadovoljna u vezi, ona treba i emocionalno i fizičko zadovoljstvo.

8.Ne bude u kratkim vezama

Ne uključuje se u kratke veze.Njen moto je sve ili ništa.Radije bi ostala sama nego da bude sa muškarcom koji nije spreman da bude u vezi.

9.Postavlja mnogo pitanja

Želi da joj bude sve jasno, tako da muškarac može očekivati mnogo pitanja od nje jer želi da zna sve.

10.Vidi najbolje i najgore u ljudima

Ova žena vidi najbolje i najgore u drugima.Dakle, zbog ovoga je nekada teško pročitati i pratiti.Kada pomsilite da će uraditi jendu stvar, ona će vas potpuno iznenaditi radeći suprotno.

11.Imatendenciju da shvata stvari lično

Mogu je povrijediti i najmanje stvari jer ima preosjetljivu prirodu.Ali ne inati se i spremna je da oprosti kada se neko izvini.

12.Voli snažno

Empatična žena voli snažnije i intenzivnije od ostalih.Ona daje sve od sebe, i očekuje isto od druge osobe.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.