25 stvari koje su njoj važne (iako ti možda ne misliš tako)

”Sitnice se najviše broje!”

Postoji nekoliko stvari o kojima žene brinu a da muškarci ponekad ne razumiju , ili ih ne primijete uopšte.To mogu biti stvari koje koje oni nesvjesno rade a ženama znače čitav svijet, ili stvari koje muškarci ne rade i ne shvataju da bi trebali.Dakle, čak i ako misliš da ove stvari nisu važne, vjerovatno žena ne obraća pažnju šta radite (ili ne radite).

 

Navodimo 25 stvari kje su joj važne, čak iako vi msilite suprotno

1.Komplimenti

Mogao bi to biti kompliment za novu frizuru, njenu boju laka, ili njenu odjeću.

”Komplimenti najbolje djeluju kada su izravni , a ne slučajni…moraju biti pravi.Što su specifičniji, to bolje”.Žene pamte sve one male komplimente i razmišljaju o njima kada imaju loš dan.

 

2.Kada joj kažete da vas nešto podsjeća na nju

To može biti knjiga ili pjesma.Žena će se sjetiti kada ste nešto vidjeli ili čuli i sjetili se nje.

 

3.Kada joj donesete njenu omiljenu hranu

Nije bitno koja je to vrsta hrane, žena je  uvijek zadovoljne kada se muškarac sjeća njenog omiljenog jela , i onda joj donese i kući.

 

4.Poruke za dobro jutro

Poruka za dobro jutro joj znači mnogo, jer onda zna da vam je bila prva na umu kada ste se probudili.Možda se vama ne čini kao velika stvar, ali će nju držati nasmijanom čitav dan.

 

5.Pomaganje u kućanskim psolovima

Pop kultura i serije često prikazuju muškarce kao nemarne koji ne obavljaju kućanske poslove.Kada je to sve čime je ona bila okupirana, lijepa je promjena znati da muškarci ipak preuzimaju odgovornost i pomažu u kući.Psihoterapist i životni trener, Neeta V Shetty dodaje, ”Obavljanjem kućanskih poslova je način da joj pokažete da brinete o njoj.Takođe je i aktivnost, koja vam može pomoći da provedete vremena zajedno u ovom brzom životu.”

 

6.Kada se interesujete o njenom životu

”Kada najmanje dvadeset minuta na dan posvetite svom partneru i njihovom danu , to ih čini da se osjećaju važno i da vam je zaista stalo.”Ženi je bitno da je njen partner zainteresovan kakva je ona osoba zapravo.Kada žena pronađe muškarca koji želi da je sasluša i zanima se za njen život, znači mnogo.

 

7.Dozvolite joj da tokom vožnje bira muziku

To je tako jednostavna stvar, ali žena će uvijek pamtiti ako joj muškarac dozvoli da mijenja radio stanice u kolima, posebno ako su im muzički ukusi različiti.

 

8.Kada ništa ne krijete od nje

Žena primijeti sve stvari koje muškarac krije od nje, bilo da su to sitnice ili neke važnije stvari.,Dakle, kada se muškarac otvori i pusti ženu u svoj život, zapamtiće svaki detalj koji podijeli sa njom i cijeniće njegovu iskrenost i povjerenje.

 

9.Kada napravite kompromis

Mnogo srećnih parova ima suprotnosti  u vezi, trik je naučiti koje su vam bitnije od vaše veze.Žena  uvijek pamti kada muškarac napravi kompromis i nije tvrdoglav u diskusiji ili raspravi.Čak i ako ne želite da napravite kompromis, žena će uvijek cijeniti ako uradite tako.

 

10.Kada čuvate njene uspomene

Možda ste sačuvali sve karte iz kina, ili njene izgubljene dlake sa ukosnica.Žena uvijek primijeti kada sačuvate nešto što vas podsjeća na nju, i čini je da se osjeća dobro.

 

11.Kada se posavjetujete prije donošenja životnih odluka

Bilo da je to odluka da napustite posao ili započnete novu karijeru, žena uvijek primijeti i cijeni kada je muškarac pita za mišljenje.

 

12.Kada postavljate zajedničke slike na društvene mreže

Čak iako ne koristite mnogo Facebook ili Instagram, mnogo će joj značiti ako postavite neku vašu zajedničku sliku.Pokazujete joj da je vrijedna predstavljanja drugima.

 

13.Kada se trudite da bude zadovoljna u krevetu

Prije svega to znači da joj daješ sexualni užitak kakav ona želi.To takođe uključuje da ona cijeni vrijeme koje provodite da se fokusirate na stvari za koje znate da je izluđuju u krevetu.Neki muškarci ne znaju da zadovolje ženu u krevetu, tako da je njoj važno da se trudite da se osjeća dobro.

 

14.Kada je držite za ruku

Mnogi muškarci ne vole da prikazuju ljubav u javnosti, tako da je važno da je držite uvijek za ruku kada izlazite, ili dok šetate .

 

15.Kada ste angažovani u konverzacijama koje je interesuju

Žena uvijek primijeti kada muškarac ostane angažovan na temi o kojoj ne znaju mnogo.Kada pokažete interese za stvari koje ona voli, to joj mnogo znači.

 

16.Kada ste uz nju kada joj je teško

Možda ne znate da kažete prave riječi kako bi se osjećala bolje, ali će joj ipak značiti da ste tu za nju.

 

17.Kada je hvalite vašim prijateljima

Žena voli da zna da ste ponosni na nju.Sigurno će biti zadovoljna ako bi se hvalili prijateljima da imate najbolju djevojku.

 

18.Kada joj se iskreno izvinete

Mnogi muškarci odbijaju da se izvine kada nešto zabrljaju.Žena će uvijek zapamtiti kada joj se izvinete i cijeniće vašu smjernost.

 

19.Kada joj se otvorite o vašim osjećanjima

kada ste otvoreni o vašem danu i vašim osjećanjima, žena se može osjećati zaista povezano sa vama.Cijeniće vaše povjrenje.

 

20.Kada joj spremite doručak

Čak iako niste dobri u kuhanju, značiće mnogo ako pokušate i spremite joj doručak tako da ona ne mora.

 

21.Dajete joj da nosi vašu odjeću

Znate da nikada nećete dobiti tu majicu nazad.Vi znate, ona zna, posudite joj svejedno.

 

22.Kada joj pjevate i pravite se blesavi

Čak iako imate najgori glas, žene vole muškarce koji ih zabavljaju i cijeniće vašu ‘najgoru’ ljubavnu pjesmu.

 

23.Kada je iznenadite zagrljajem

Ako jednostavno ne možete podnijeti da niste zajedno, možete joj pokazati to kroz jedan snažan zagrljaj.Primijetit će i cijenit vašu privrženost.

 

24.Kada njene ljubimce tretirate kao svoje

Čak i ako ima mrzovoljnu mačku ili napornog psa, žene cijene kada njene ljubimce tretirate sa jednako ljubavi i pažnje kao što bi tretirali i vaše.

 

25.Recite joj da je volite svaki put kada imate priliku za to

Ovo se ne treba objašnjavati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.