4 UPOZORAVAJUĆA znaka vaše intuicije koje ne biste SMJELI IGNORISATI

Ako ste otvoreni i ako slušate , vaša intuicija uvijek šalje znakove i tragove kako biste mogli krenuti naprijed u pravom smjeru.Pravi smjer je zapravo smjer koji je usklađen s vašom dušom.Nije pitanje dobrog ili lošeg, to je samo smjer u kojem vaša duša treba ići.

Kdad još uvijek imate na umu i slušate tihi glas unutra, uvijek ćete biti vođeni i uvijek ćete znati koji je sljedeći potez.

1.Neodlučnost

Ponekad može biti teško odlučiti hoćete li ići lijevo ili desno, odabrati pizzu ili nudle ili držati ili pustiti.Donošenje odluka, velikih i malih, svakako je vaša intuicija koja vam može pomoći.Ako se nađete da idete u krug o tome hoćete li učiniti nešto ili ne, ili ako se borite da donesete odluku , morate vjerovati da je to vaša intuicija koja vam govori.Kada se susretnete sa neodlučnošću, morate slušati svoju intuiciju.Kada smo neodlučni najbolja stvar koju možemo učiniti je da se zaustavimo i pričekamo.

2.Traženje odobrenja

Iako je dobro zamoliti nekoga da da svoje mišljenje ili čak savjet, ako se nađete kako tragate za svakim koga znate ovo bi mogla biti crvena zastava.Kada se nađete u situaciji da tražite svačije mišljenje najčešće ćete zanemariti ono što znate da je istina duboko u sebi.Ako se nađete da tražite mišljenje i odobrenje od svih oko vas, zaustavite se i provjerite sebe.Povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i nemojte se plašiti da čujete istinu.

3.Osjećate se iscrpljeno

Osjećaj iscrpljenosti još je jedan znak upozorenja vaše intuicije.To se obično događa kada se okružujete pogrešnim ljudima, no može se dogoditi i kad uđete u sobu ili prošetate određenom ulicom.Ako se ikad osjećate iscrpljeno, pogotovo ako se taj osjećaj iznenada pojavljuje, to je definitivno znak da morate provjeriti i pitati svoju intuiciju za smjernice.

4.Nešto jednostavno nije u redu

Najčešći znak upozorenja vaše intuicije je opšti osjećaj da nešto nije u redu.Kada se osjećate o nečemu ili ako smatrate da nešto nije uredu, to bi definitivno mogla biti vaša intuicija koja će zasjati i pokušavati vas upozoravati.Ako se ne osjećate ugodno u vezi nečega, duboko udahnite i pitajte svoju intuiciju da vam pokaže sljedeći najbolji korak.

Nadam se da će vam ova 4 znaka upozorenja pomoći da shvatite kako vas intuicija uvijek vodi i štiti.

Vaša intuicija je doista vaša najveća supermoć!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.