5 Pitanja koja IZLUĐUJU muškarce ali žene jednostavno VOLE da ih POSTAVLJAJU!

Ako imate momka ili supruga, sigurno ćete biti krive za postavljanje najmanje jednog od ovih pitanja tokom veze.

1.”Izgledam li debelo?”

Ako ne želite 100% iskren odgovor, zašto pitate? A ako pitate, jeste li zaista tražile konstruktivnu kritiku ili samo pecate komplimente?

Žene se često osjećaju nesigurno zbog svoje težine i izgleda, pogotovo ako su nabacile nekoliko kilograma.Umjesto što tražite komplimente od vašeg muškarca, zašto ne radite na sebi i zračite seksi sigurnom vibrom?

2.”Da li je ona ljepša od mene?”

Natrag na tu nesigurnost.Ako je bila prilično dovoljno lijepa da je vi primijetite, vaš partner je takođe primijetio.Nema ništa loše uočiti ljepotu.Mi, žene, primjećujemo atraktivne muškarce, to samo po sebi nije loša stvar.Postaje problem kada vaš muškarac bukvalno bulji u tu djevojku.Ako je samo pogledao, skrenuo pogled, nemojte pretjerivati.

3.”O čemu razmišljaš?”

Ako ste živjeli s vašim partnerom ta bilo koji period vremena, sigurno ste primijetili da obrađuje stvari na sasvim drugačiji način.Ponekad, kada samo mirno sjedi, bićete znatiželjni o čemu on razmišlja.Žene stalno razmišljaju i skaču sa jedne teme na drugu.Muškarci, s druge strane, imaju tendenciju da se isključe.Kada vam kaže da ne razmišlja o ničemu, može biti da je tako.

4.”Voliš li me ?”

Sumnjate u njegovu ljubav prema vama? Ako je tako, trebali biste shvatiti šta vas zapravo brine.Inače, zašto da ga navodite da zapitkuje svoja osjećanja prema vama ili   da misli da njegov trud nema efekta?Bilo bi produktivnije da mu date do znanja kada uradi nešto što vas čini da se osjećate voljenom.

5.”Zašto nisi više kao________?”

Mrzili biste ako bi vas partner upoređivao s nekim drugim pa izbjegavajte ovo pitanje po svaku cijenu.Naravno, možda je nevin pokušaj s vaše strane da ga upozorite na pozitivnu kvalitetu koju treba prisvojiti.Ali pogodite šta, ne znate šta se događa iza zatvorenih vrata osobe s kojom ga uspoređujete.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.