5 Tipova nevjernih ljudi koje ne želite imati u svom životu

Kada sam bila dijete , imala sam ”prijateljicu” Juliju, koja bi se naljutila gotovo svakodnevno zbog najgljupljih stvari.Sjećam se da  mi je moja mama rekla kako ću, kada budem starija, otkriti ko su mi pravi prijatelji i da moram pustiti Juliju.Nisam htjela vjerovati mami, ali naposlijetku, prerasla sam Juliju i njene besmislice.Kako sam starija, ­­shvatila sam da je puno bolje imati nekoliko bliskih, vjernih prijatelja nego puno nepouzdanih.Kakve ljude ne želite u svom životu ?

Tračare

Niko ne voli saznati da neko govori iza leđa.Ako vam poznanik stalno dolazi i uvijek tračaju druge ljude, možete li im vjerovati da će čuvati vaše tajne? Vjerovatno ne.

Foliranti

Poznajete ih..imaju lažan osmijeh i pokušavaju vas uvjeriti.U svakom slučaju, znate da im ne možete vjerovati.Možda nisu učinili ništa očito, ali vaš unutrašnji osjećaj zna istinu.

Nepouzdani

Kažu da će biti tu za vas, ali kada ih najviše rebate, oni su ”previše zauzeti” ili ”nisu dobili vašu poruku”.I okazuju planove u zadnji tren.Ako neko zaista želi biti u vašem životu, oni će vam posvetiti vrijeme.

Kraljice drame

Uvijek su histerični.Stalno su pod stresom, a većinu vremena to je nešto što izravno uiče na vas.Imate vlastite probleme za brigu.Nemojte uzimati nepotrebne brige.

Snobovi

Misle da su bolji od svih sotalih, razgovaraju s vama i učinit će da se sojećate nedostojnim njihove pažnje.Istina je da se ne osjećaju dobro u vezi sebe.Pronađite ljude koji vas cijene i uvažavaju.Zaslužujete to.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.