6 Stvari koje morate znati kada volite ženu divljeg srca

Nemojte pokušavati da nas ukrotite.

Bila sam opisivana kao slobodan duh, dijete cvijeća, boem.Moje srce kuca slobodno i divlje.

1.Nama nema većeg grijeha nego da budemo dosadne

Naravno trebamo ćaskati o svakodnevnim stvarima , i srećna sam kada te slušam dok pričaš o danu na poslu, ali ako misliš da ćemo svaku veče gledati TV, imati ručak na istom mjestu i možda pogledati film subotom uveče, onda je najbolje da prođeš.Avantura je jedina stvar koja me interesuje, mala i velika.Avanture su plesne zabave u našem dnevnom boravku utorkom;avanture su kada idemo u novi muzej; avanture su kada istražujemo susjedstvo u kome nikada nismo bili; avanture su planiranje predivnih odmora nekoliko mjeseci unaprijed.

2.Ne donosimo uvijek najbolju odluku

Ovo je kombinacija nedostatka planiranja i interesa šta će se desiti ako jendostavno krenem naprijed i uradim to.Volim da mislim kako se ove odluke obično završe na smiješan način, u nevjerovatno neočekivano vrijeme, ili važno iskustvo, ali ponekad su jednostavno odluke loše.

3.Ali mi smo odrasle

Jer ponekad zaboravim grudnjak ili trošim novac i lijena sam ponekad umjesto da štedim za penziju, ljudi misle da sam veliko  dijete.Ja plaćam svoje račune i obaveze baš kao i vi.Svako jutro popravim krevet, perem odjeću jednom sedmično.Samo mi je prioritet da uživam u životu preko svega drugog.

4.Ponekad smo slučajno bezobrazne

Često se zanesem u svojim sanjarenjima i planovima i ponekad zaboravim da i drugi imaju svoje ili da im nije baš toliko stalo do toga šta ja radim.Recite mi da sam bezobrazna i ja ću dati sve od sebe da to ispravim.

5.Ekstremno smo nezavisne

Voljeti divlju ženu ne znači da ona nekada ne treba pomoć – ili da ne želi da joj pomognete – to znači samo da bi radije hodala po iglama nego da prizna svoju slabost.

Ja sam snažna, ja sam ponosna i ponekad ćeš morati ignorisati moj nevjerovani ego i samo uraditi stvari koje znaš da trebam a neću da kažem.

6.Nikada se nećemo smiriti

I nikada ne pokušavajte da nas smirite.Treba nam mnogo prostora da trčimo, idemo i vidimo sve.Ovo je dio i paket moje ljubavi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.