7 Znakova da vas vaš partner iskorištava, iako ne izgleda tako

Svi mi želimo muškarce koji su nam vjerni i koji nas mogu razumjeti.Ipak, ponekad se zanesemo u njihovim laskanjima ili gestovima i imamo tendenciju da vjerujemo da nas neumoljivo vole.

S vremenom, otkrivaju svoje istinske boje kada ih počnemo slijepo voljeti i ne primijetimo da njihova ljubav nije iskrena i da nas samo koriste za svoje sebične potrebe.

1.Ne mari za tvoje emocije

Uvijek misli samo na sebe i ne smeta mu ako ste ozlojeđeni ili uznemireni njegovim ponašanjem ili djelovanjem.

2.Zove vas samo kada mu treba usluga

Uvijek će te kontaktirati kada mu treba bilo kakva pomoć, bilo finansijska ili nešto drugo.Naravno, uvijek pitate svog partnera za podršku, ali ako je to jedini razlog zbog kojeg vas on zove, a ostatak vremena ignoriše, onda to definitivno znači da vas iskorištava.

3.Uvijek je zauzet i izbjegava te

Svi smo zauzeti, ali odnos se treba njegovati.Bez obzira koliko smo zauzeti, možemo naći vremena za naše voljene osobe.Nije nemoguće to učiniti.

4.Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom

Znači da on uopšte nije ozbiljan u vezi vas.Samo je u vezi s vama, tako da mu možete pomoći na svaki mogući način.

5.Ne pokazuje ljubav i ne razgovara o posvećenosti

On izbjegava teme poput angažmana ili braka.Samo zato što nije ozbiljan zbog veze, on izbjegava ove obaveze.

6.NJegovo raspoloženje stalno varira

Ponekad je zaljubljen u vas, a onda odjednom ne razgovara sa vama.Ako se njegovo raspoloženje stalno mijenja, sjetite se da je to crvena uzbuna.

7.Drugi vam kažu da nije dobar momak

Istina je da je ljubav slijepa.Kada ste zaljubljeni u nekoga, vaša logika baš i nije najbolja.Ignorisat ćete njegove mane ali njegovi prijatelji ih mogu vidjeti.Oni vam žele dobro i staće uz vašu stranu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.