8 Načina da kažete vašem partneru da ga volite ( bez da izgovorite riječ )

Kažite vašem partneru ‘Volim te’ radeći bilo koju od ovih stvari…

1.Spremite im omiljenu hranu

Kažu da je ‘put do nečijeg srca preko stomaka’ , to je način koji važi za oba pola.Čak iako niste Gordon Ramsey u kuhinji, samo ako stavite njihovo omiljeno jelo u mikrovalnu pokazaće im mnogo o vama i koliko vam je stalo do veze.

2.Budite sigurni da im je odjeća čista

Osim ako vam vaša srodna duša ne znači toliko, željeli bi da njihova odjeća miriše sljedeći put kada je obuku.Pranje, sušenje, peglanje i slaganje ponovo u ormar.Nekad bi jednostavno trebali započeti i sa tim.

3.Ostavite upaljeno svjetlo ( i ostavite ljubavnu poruku) ako vaš partner radi do kasno

Ne moraju da koriste svoj telefon da bi vidjeli gdje je brava ako im pokažete ovaj mali gest.Takođe osvjetljava okolinu tako da ne moraju hodati u potpunom mraku.

4.Ostavite svježe peškire kada je gotov radni dan/noć

Ovo je veoma slučno broju #2.Međutim, ovaj put ne koristite peškire kao odjeću, osim ako ste vas dvoje sami! Ništa ne govori više ‘volim te’ kao ostavljanje čistog peškira kada im je to najpotrebnije.

5.Odredite noć za izlazak

Budite sigurni da su sve distrakcije van puta, uključlujući djecu, ljubimce, porodicu i sve ostalo.U suštini, ako bi ih mogli spojiti sve zajedno tako da vas dvoje imate malo vremena za sebe.Imati malo kvalitetnog vremena zajedno, osvježava vezu.

  1. Dajte im neočekivan poljubac ili zagrljaj

Ovo bi moglo biti dovoljno da nekome popravi dan, posebno oni zagrljaji i poljupci sa zada.Ne samo da je osjećaj dobar, nego je dobro i za naše zdravlje.Deset sekundi zagrljaja na dan smanjuje rizik bolesti srca, smanjuje stres, poboljšava imuni sistem itd.Sad zamislite šta poljubac može da uradi..

7.Pošaljite im lijepu poruku

Šta tačno da im pošaljete, samo vi znate.Ono što sigurno znamo jeste da će se raspoložiti kada dobiju poruku.Budite kreativni i ludi kakvi ste, oni će se sigurno smješkati čitav dan i vjerovatno će vam poslati nešto nazad ako budu imali priliku.

8.Radite nešto sa njima u čemu uživaju

Ako budete radili nešto sa njima što oni vole, oni će vas voljeti još više.U pitanju je da se potrudite za vašu srodnu dušu.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.