9 Tipova zagrljaja i šta svaki govori o vašoj vezi?

Ako bi mogli opisati vašu vezu sa jednim zagrljajem, koji bi to bio? Ima mnogo različitih načina grljenja sa partnerom, ali onaj koji najvie koristite je onaj koji opisuje vašu vezu najbolje.

Medvjeđi zagrljaj

Ovaj snažni zagrljaj je ispunjen emocijama koje vrište ”Nikada me nemoj pustiti.”To je zagrljaj koji upućuje na to da je vaša veza ozbiljna i ispunjena dubokim intenzivnim emocijama.Obično je čest na početku veze, i takođe je veoma prirodan parovima koji su zaljubljeni i nisu se vidjeli dugo.

Kulturan zagrljaj

Ostavljanje prostora kada se grlite, posebno u nižem dijelu tijela, je znak da se vaš partner osjeća neugodno sa vama ili je potišten zbog nečega.Dok to može biti nakon neke svađe, zagrljaji kao ovaj koji dolaze bez razloga su znak da se vaš partner ne želi približiti.

Noge oko struka zagrljaj

Ovaj zagrljaj, gdje partner jednostavno skoči i obavije noge oko drugog partnera, naznačava sjajan dio fitičke privlačnosti i intezivne strasti.Ako volite ovaj zagrljaj, najvjerovatnije je da će vam mnogi zavidjeti vašem ljubavnom životu u spavaćoj sobi.

Budi miran/a zagrljaj

Ovaj zagrljaj gdje jedan partner grli drugog koji čak ne podigne ni ruku, je znak nedostatka uzajamnosti.To naznačava da parner koji stoji mirno nije baš za ideju te veze, dok je drugi posvećen u vezi.Trebali bi vidjeti šta nije u redu ili preispitati svoj izbor jer neko to već radi.

Intimni zagrljaj

Grliti se i gledati u oči je znak sjajne intimnosti i predivne povezanosti.Ne kažu bezveze da su oči ogledalo duše, i zato ovaj zagrljaj govori o povezanosti koja je mnogo dublja nego fizički dodir.AKo se često grlite na ovaj način, vaša veza je jedna od onih koju nemaju svi sreću iskusiti.

Prijateljski zagrljaj

Grljeći se sa vašim partnerom sa strane sa jednom rukom na njihovom ramenu, znači da ne vidite vašu vezu samo kroz romansu, nego takođe imate sjajno povjerenje, i možete slobodno reći da ste i najbolji prijatelji.To je veoma lijepa kombinacija, i to naznačava sjajno povjerenje.

Zagrljaj sa zada

Ovaj zagrljaj, kada je jedan partner okrenut leđima a drugi ga grli sa zada, je jedan koji pokazuje mnogo o povjerenju i zaštiti.Partner koji okreće leđa vjeruje drugom partneru dovoljno da to uradi, a onaj koji grli podsvjesno pruža zaštitu i ”čuvaju im leđa”.Ako ovo nije ljubav, onda ništa nije.

Omotan zagrljaj

Zagrljaj koji ukazuje duboku brižnu prirodu i obično popraćen nježnim tapkanjem po leđima.To je normalno za stariju osobu da vas zagrli ovako da pokažu zabrinutost i brigu, al ovaj tip zagrljaja ne izostavlja veze.Ali nije toliko čest kod parova.

Perverzni zagrljaj

Grljeći vašeg partnera i hvatanje za zadnjicu u javnosti bez osjećaja stida, je jedan način kako se ovaj zagrljaj može razviti.Ali bez obzira koju perverznu stvar radite dok se grlite, ovaj zagrljaj govori koliko je intezivna vaša seksualna privlačnost.Mora da imate divlje noći.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.