Ako vam je neko na umu , da li i oni tada misle o vama ?

Ovo pitanje proizilazi iz dobro poznate duhovne veze koju dijele povezane duše  – srodne duše, dvostruki plamen, empatičke veze i tako dalje.

Ove veze imaju psihički ili telepatski element koji omogućuje analizu misli i emocija vezanih za duhovnu povezanost.

Nemaju svi odnosi tu duhovnu povezanost.

Tako je najjednostavnije odgovoriti : Ne nužno, ali možda.

Najjednostavniji je odgovor, međutim, rijetko dovoljbo precizan, pa idemo malo više objasniti.

Postoje situacije u kojima kada vam je neko na umu znači da i ta osoba misli na vas, i ovdje ćemo istražiti neke od njih.

Dvostruki plamenovi i srodne duše

U odnosima s dvostrukim plamenom i srodnom dušom, možda mislite o njima jer oni već misle o vama – ili, budući da su na vašem umu, mogli biste i vi biti na njihovom.

To je zbog snažne duhovne veze koju dijelite s vašim dvostrukim plamenom, i u manjoj ali još uvijek vrlo značajnoj mjeri, sa srodnom dušom.

Razmišljanje o drugoj osobi šalje val električne energije kroz tu vezu koja nosi dovoljno informacija da bi uticalo na nas.

Naše duhovne vođe često tumače ovu poruku i dostavljaju nam je kroz iznenadne misli i intuiciju.

Ono što to znači u praktičnom smislu jest to da kada dvostruki plamen ili srodna duša razmišlja o vama, često ćete početi razmišljati o njima – i dobiti prateći osjećaj da je misao potekla izvana.

Ovo je vrlo često fenomen u takvim jakim duhovnim odnosima.Dakle, ako je osoba na vašem umu – i postoji mnogo smjernica o tome kako znati – onda je vjerovatno odgovor na pitanje : Da.

Porodica i bliski prijatelji

Kada osoba na koju mislite nije srodna doša ili dvostruki plamen, već je bliska prijateljica ili član vaše porodice, pitanje postaje malo teže odgovoriti.

Ovdje se trebate vratiti an svoju intuiciju.Ono što osjećate jest osjećaj da li se misao koju imate stvorila u vama.

Razlog zašto možete osjetiti je li misao nastala unutar vas ili egdje drugdje je da svako ima jedinstvenu energiju.

Ovaj energetski trag ostaje pričvršćen za poruke poslane preko duhovne veze, a duhovno možemo osjetiti – čak i ako to intelektualno ne možemo osjetiti.

Možemo trenirati taj osjećaj redovnim meditiranjem.Što smo više upoznati s vlastitim energetskim uzorcima, to više možemo prepoznati kada je odsutna iz misli ili ideje.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.