Evo zašto nema NIŠTA PRIVLAČNIJE od PAMETNE žene, iz PERSPEKTIVE MUŠKARCA

Nedavno sam razgovarala sa mojim muškim prijateljem, i pitala sam ga šta on traži u ženi.Koji kvalitet žene je njemu najprivlačniji?

Nasmijao se i rekao da prema njemu postoji 3 tipa žena – slabe, kučke i one pametne žene.

Žene koje je nazvao slabim su one koje nisu dovoljno pametne da se zauzmu za sebe i nemaju svoja mišljenja, tako da se slažu sa svim što druga osoba kaže ili uradi.

On je rekao da jedino voli pametne žene.Žene koje mogu voditi inteligentnu komunikaciju.Čiji su umovi puni iskustva i znanja.Žene koje bi ga izazvale da juri svoje snove i da ga inspiriše da postane bolji čovjek.

On voli žene koje su nezavisne i koje znaju da se zausmu za sebe.Ne trebaju se hvalisati koliko su pametne jer je to očigledno.Čak i kada se svađaju sa nekim, one to rade inteligentno da dokažu svoju poentu bez vrijeđanja druge osobe.

On voli žene koje su radoznale da znaju šta se dešava u svijetut.Ne želi ženu koja samo klima glavom na sve što muškarac kaže jer ne zna o čemu on priča.I pametne žene su strastvene u vezi svega u životu.Vole strastveno, uče strastveno, prate svoje snove strastveno.Sve što rade rade sa strašću ili nikako.I to je privlačno muškarcima.

Plus, pametne žene ne traže muškarca da im upotpuni život.One već imaju ispunjen život.Dakle, neće čekati da im telefon zazvoni ili biti opsjednute hoće li ih muškarac pozvati ili poslati poruku.

Čak i ako je nekada teško voljeti pametnu ženu jer se neće nositi sa vašim sranjima i može vidjeti kroz laži, vrjednija je od žene koju lako možete manipulisati.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.