Imajte na umu OVIH 8 stvari ako volite JAKU nezavisnu ŽENU

Žene dolaze u svim vrtsama ličnosti, i biti u vezi sa drugačijim ženama će se osjećati drugačije svaki put.Biti u vezi s jakom, nezavisnom ženom može biti nevjerovatna stvar.Možda nikada niste bili u vezi s ovakvom ženom.No, postoje i stvari koje biste trebali znati ako ste u takvoj vezi.

1.Ispravit će stvari

Nezavisna žena neće dopustiti da stvari zalutaju.Kada ju je nešto uznemirilo, ili je ona vas uznemirila na neki način , uvijek će pokušati da popravi stvari.Kada osjeća da treba nešto uraditi sipravno, uvijek će se pobrinuti da ima vremena za razgovor o rome i da oboje razgovarate o svojim osjećajima.

2.S razlogom su snažne

Za mnoge nezavisne žene, morale su zaraditi tu snagu i nezavisnost kroz mnoge tragedije.Može imati duboku bol ili traumu , i uvijek će biti spremna i voljna razgovarati o tome.Kada ste u vezi sa nezavisnom ženom, želite pobrinuti da budete spremni za razgovor sa njom, bez pritiska.

3.Sjajan izvor pozitivnosti

Unatoč tome što su prošle toliko toga u životu, ona će takođe biti sjajan izvor pozitivnost u vašem životu.Kada stvari krenu loše ona ne može biti uznemirena zbog toga.Ona će postati stručnjak za pronalaženje rješenja u svakoj situaciji, što znači da će ona uvijek biti dobar izvor pozitivnih osjećaja.

4.I dalje mogu biti povrijeđene

Unatoč činjenici da je vrlo jaka i emocionalno nezavisna, ona i dalje ima osjećaje kao i svaka druga osoba.Vjerovat će vam na isti način na koji bi i svaka druga žena.Budite sigurni da je nećete povrijediti ili iskoristiti, jer to se i dalje može dogoditi.

5.Njeni ciljevi su joj važni

Nezavisna žena ima ciljeve i ambicije .Ti ciljevi i ambicije će možda biti čak i važniji od vašeg odnosa s vrmeena na vrijeme.Možda će se desiti da vam otkaže sastanak jer ima nešto što mora završiti ili postići u svojoj karijeri.Morat ćete naučiti da je podržavate.

6.One su same sebi dovoljne

Ako ulazite u vezu sa nezavisnom ženom misleži da će vas trebati za gomilu stvari, bit ćete u krivu!Nezavisne žene uglavnom su same sebi dovoljne.Zaradit će vlastiti novac, imati svoj vlastiti sistem podrške i biti u stanju zadržati se emocionalno stabilnom.

7.Kod njih nikada nije prisutna drama

Nezavisne žene znaju šta žele.Kada stupate u vezu s njom, ona neće imati vremena za igre ili dramu.Neće biti vrsta žene koja se nervira zbog stvari koje nisu bitne.

8.Poštovaće vaše odluke

Nikada se nećete trebati brinuti o tome da li će žena poštovati izbore koje donosite u vašem životu.Ona može razgovarati sa vama o tome, ali uvijek će poštovati odluke koje donosite.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.