Ističu se i žude za originalnošću : Zašto hrabre žene ne zanima šta drugi misle o njima

Danas izgleda da svako ima mišljenje o vama.Bez obzira je li to vaš stil života, karijera ili vaše tijelo, neko uvijek mora dati svoje mišljenje.Hrabre žene uzimaju u obzir ono što drugi kažu kada je to važno, ali naučile su razlikovati šta je korisno a šta nije.

Imaju druge stvari na umu

Koriste svoje vrijeme kako bi se poboljšale i usredotočile na stvari koje su produktivne.Nemaju vremena razmišljati o sitnim komentarima jednog ogorčenog prijatelja ili suradnika.

Znaju da ne mogu kontrolisati ono što drugi misle o njima

Shvataju da se ne mogu svima dopasti, i uredu su s tim.Poduzele su neophodne korake kako bi prestale ugađati ljudima i postale jake i odvažne žene.

Trošenje vremena pokušavajući udovoljiti svima troši previše energije

One provode svoje vrijeme brinući se za sebe prije drugih kada im je to potrebno.Fokusiraju se na produktivnost i dostizanje zvijezda, a ne na jame očaja uzrokovane negativnostima.

One su vođe, a ne sljedbenici

One razumiju vaše mišljenje, ali ne žele biti još jedan klon u svijetu.Ne žele da budu vaš otirač.Žele se istaknuti i žude za originalnošću.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.