Kako vaša moć pozitivnosti zapravo mijenja svijet oko vas!

Charles R. Swindoll je rekao, ”Život je 10% onoga što nam se događa i 90% onoga kako reagujemo na to.”

Ako se usredotočimo na negativan ishod u nečemu negativnom, podsvjesno ćemo tražiti više istih da i ne primijetimo.Naravno, ljutnja je prirodna i ljudi će to doživjeti s vremena na vrijeme.Pitanje je ako dopustite da vas ljutnja pojede, tako da vas ta emocija kontroliše a trebalo bi biti obrnuto?Odgovorite sami na to pitanje iskreno, no potrebno vam je vremena da to učinite jer morate prihvatiti bolne istine unutar sebe.

Razumijevanje ovih 6 stvari će vam pomoći da koristite moć pozitivnosti u realizovanju pogleda

1) Uvijek ste dio jednakosti života

Da, svemir uvijek uključuje vas.Vaša frekvencija i vibracija igraju središnju ulogu u tome kako vi mislite i osjećate, a negativnost je zamka – vrata odspajanja.Kada se odvojite od svijeta, osjećate se usamljeno.To je poznato kao bol razdvajanja.S druge strane, pozitivnost je prirodna i urođena, iako je potrebno reprogramirati u vašu psihu.Negativno postavljeno mišljenje treba izbrisati kako bi se pozitivno prihvatilo, što lijepo vodi u našu sljedeću tačku..

2) Imate moć da budete promjena koju želite

Društvo nam danas nalaže da je promjena vanjska.Je li to kako se Jim Rohn promijenio od 25-godišnjeg ‘siromaha’ do jednog od najuspješnijih govornika ?Je li to kako je Muhamed Ali postao ‘najveći’ bokser od skromnih početaka u Louisvilleu,Kentuckyju? Je li to kako je Chris Gardner okrenuo svoj život od beskućnika do filma njegove životne priče?Promjena je IZNUTRA! Međutim, morate odlučiti o ovoj promjeni interno kako biste dosegnuli odredište izvana.Kad se promijenimo, postajemo slobodni i jedino je ograničenje u našem umu(iskreno, to je uvijek bilo tako, ali tek sada primijetite razliku)

3)Vi ste kreatori vaše realnosti

Zamislite sebe kao umjetnika i svemir kao kist.Vi slikate a svemir je vaš pouzdani alat za obavljanje posla.Zapravo, svemir može biti bilo koji alat koji vam se sviđa, a vi neboder, neka svemir bude vaš arhitekt i vaša dizalica.

Na web stranici, Abraham Hicks predlaže staviti na stranu petnaest minuta svaki dan kako bi vizualizirali, uvijek se fokusirali na pozitivan osjećaj koji vizualizacija daje, za razliku od usredotočenja na nedostatak onoga što želite.Kako su ove misli spojene zajedno s pozitivnim osjećajem, one postaju moćnije jer dolaze duboko u vašoj duši.Kada vizualizirate pogrešno koje treba da se ispravi, vaše misli su na tom problemu, što je negativna strana jednadžbe.Kako vrijeme prolazi, manifestacija se događa samo s dominantnim mislima . Pustite da se usredotočite na problem i postanete orijentisani na rješenje!

4) Liječenje je gubitak osjećaja odvojenosti i straha

To je čaroban krug.Kada se ponovo povežete, osjećate se bolje u sebi.Kao što se osjećate bolje, liječite se.Dok se liječite, nestaje osjećaj radvojenosti i straha, baš kao i rana.Ožiljak koji je ostao je mala uspomena na to, znajući da ste u tenutku bili jaki i da ste prolazili kroz njega.Možete ga čak vidjeti kao trofej ili značku časti.

5) Ostali su saveznici vašoj kreaciji

Pojam ‘mi protiv njih’ ja mlađi brat odvojenosti.Jedna rasa postoji u ovom svijetu, ljudska rasa .Svi pobjeđujemo pomažući jedni drugima i međusobno podržavajući.To je bila ideja iza ozbiljno pogrešno shvaćenog Aleksandra Velikog, koji je želio pomoći drevnim civilizacijama širom svijeta, čak i vjenčati se sa ženom koja nije grkinja da to pokaže.Jedina osoba koja može ubiti ideju je osoba koja je mislila o toj ideji.

6) Uvijek možete promijeniti put u koji ste uključeni

Ako vam se ne sviđa frekvencija ili vibracija nečega, možete promijeniti kanal ili čak restartovati ga na ugodniji i prirodniji način.Ako ste imali loš dan, sljedeći dan je upravo to.To ne znači da loš dan mora zaraziti sljedeći.Imate moć odbaciti ili dodati u svoj život, a to uključuje apsolutno sve.Izbacite loše, ubacite dobro.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.