Minimalizam može PROMIJENITI vaš život ZAUVIJEK : Ako želite SVE, NEĆETE imati ništa

Koliko odjeće koju ne nosite i knjiha koje ne čitate leži u vašoj kući? Ove stvari ne dodaju vrijednost našim životima.Posebno je teško sa stvarima koje imaju sentimentalnu vrijednost.

Kako biti minimalist

Minimalizam : dokumentarni film o važnim stvarima (2015) pokazuje snagu posjedovanja manje stvari.Saznajte zašto ljudi skupljaju više svari nego što im je potrebno, i kako to ponašanje utiče na njihovu sreću.Postrošnja zbog potrošnje dovodi nas do bijede.Možemo svjesno odlučiti da se odvojimo od ovog materijalističkog razmišljanja.

Minimalizam može promijeniti vaš život zauvijek

Ovaj dokumentarac pokazuje gledateljima kako bi se njihov kvalitet života mogao poboljšati praktikovanjem minimalizma.Nije da je posjedovanje stvari loše, nego jednostavno većinu stvari koje kupujemo su odgovor konzumerizma umjesto stvarne potrebe.

Bombardirani smo porukama koje nam goovre da sve vrijeme kupujemo, kada se stvarno trebamo usredotočiti na kupnju samo onih stvari koje će naše živote poboljšati.Ovaj film vam pokazuje kako izgleda minimalistički stil života.Premda ovaj dokumentarac ne nudi previše praktičnih savjeta za život kao minimalistički, to vam može pomoći da vidite šta bi vaš život bio s manje stvari.

Razmislite o tome da radite više s manje

Razmišljao sam o svojim vlastitim imanjima i troškovima .Shvatio sam da su neke stvari koje smatram potrebama bile želje koje sam razvio na temelju društvenih očekivanja.POsljednjih stotinu godina mediji i tvrtke tjerali su nas da kupujemo više.Što više kupite, to više želite.Što više posjedujete , praznije se osjećate.Umjesto da osjećamo zahvalnost za ono što imamo, želimo ono što ne možemo imati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.