O OVIM stvarima muškarci ne govore, ali ih smatraju nevjerovatno PRIVLAČNIM kod ŽENA

Muškarci preferiraju nekoliko kvaliteta kod žene kojim su privučeni podsvjesno , bez obzira znaju li to ili ne.Tahvaljujući nekoliko studija koje su proveli istraživači, otkriveno je da žene imaju osam specifičnih osobina koje muškarci smatraju najzanimljivijim.

1.SAVRŠENE PUNE USNE

Muškarci se usredotočuju na usne više nego na bilo koji drugi dio tijela.Crveni ruž je takođe igrao ulogu u ovom privlačenju ka prelijepim usnama.

2.TON NJENOG GLASA

Muškarci smatraju ženstvenije veće tonirane glasove vrlo privlačnim.Muškarci smatraju sexy, nježne glasove dok muškarasti glasovi nisu privlačni.Nešto je vrlo harizmatično u mekanom, glatkom ženskom glasu koji muškarci jednostavno ne mogu odbiti.

3.OČARAVAJUĆE OČI

Svijetle, lijepe oči na ženi će privući muškarca brže nego psa kost.Oči u obliku badema su vrlo ugodne muškarcima, ali boja takođe ima veliku ulogu.Svijetle nijanse su sjajnije bez obzira na boju i muškarci se ojsećaju kao da su usisani kada im uhvate pogled.

4.FEROMON

Većina muškaraca i žena potpuno su nesvjesni da daju feromone u obliku mirisa.Ovi feromoni mogu mirisati dobro ili loše, ali sve zavisi od toga ko miriše.Ništa se ne može učiniti da promijeni ženin prirodni miris.Ipak, nije bitno, jer jedan muškarac može uživati u mirisu te žene dok drugi ne.

5.ŽENE KOJE NOSE CRVENO

Nauka je ponovo pokazala da su svi privučeni crvenom bojom.Bilo da žena nosi crveni ruž ili bilo šta drugo, muškarci ih biraju iznad svih ostalih boja.Zamijenite sve one crne haljine i obucite crvenu i zgrabite zgodnog komada!

6.PRELIJEPE DUGE LOKNE

Prosjećan muškarac smatra da je duga kosa privlačnija od kratke prema istraživanju iz 2004.godine objavljenom u časopisu ”Human nature”.Vjeruje se da muškarci smatraju kratku kosu neprivlačnom jer im se čini muškarasto.Nemojte se bojati pustiti kosu, sigurno ćete vidjeti porast pažnje od muškaraca.Oni jednostavno ne mogu odoljeti!

7.FIZIČKA SIMETRIJA

Žena koja ima simetrične fizičke osobine vrlo je tražena od strane muškaraca, jer to je znak zdrave krvne linije i opšte dobrog zdravlja.Muškarci se često vode i živoinjskim instiktima tako da, kada primijete ženu s lijepim, simetričnim izgledom, brzo joj priđu.

8.ODNOS IZMEĐU KUKOVA I STRUKA

Žena sa oblinama će uvijek zaokupiti pogled muškarca zbog mnoštvo razloga.Podsvjesno takve žene probude životinjski instikt koji svi muškarci imaju duboko u psihi da se reprodukuju.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.