Ono u šta vjerujete to i postajete : VAŠA SREĆA zavisi od OVE JEDNE stvari

Svakodnevno tražite nešto što vas može učiniti sretnim, ne znajući da  jedini koji je odgovoran za vašu sreću ste VI!

Kada smo sretni, nalazimo se na drugačijoj energetskoj razini i puno radimo na drugačiji način.Smijemo se više i idemo u korak s drugom sretnom energijom.Bez sreće ne bismo mogli biti tako dobri kao mi kada smo zaista sretni.Jednostavno vibrirate na višoj razini!

Sreća dolazi iz različitih okolnosti.Ta neke ljude dovoljne su male stvari kako bi bili sretni, kao jedan pogled, jedan osmijeh, jedan poziv ili zagrljaj.

Naš je izbor onih događaja o kojima razmišljamo, sretni događaji ili nešto što nas čini tužnim.Ali ako odlučite biti sretni, bit ćete sretni bez obzira na okolnosti oko sebe.Najvažnije je da se pustite da budete sretni i da zapamtite da ste najvažnija osoba na ovom svijetu.

Gotovo niko ne misli o tome što ih čini sretnim, i smatram da je ovo vrlo važno.Jer ako znamo šta uzrokuje sreću, uvijek bismo pokušali učiniti više.Ne trebaju vam drugi da vas usreće, jer imate sebe i postoji prava moć koju niko ne može oduzeti od vas.

NIKO NE MOŽE DEFINISATI VAS I VAŠU SREĆU : Vi ste onaj koji je odgovoran za sebe, i sami se definišete.Nemojte nikada davati moć drugima da definišu vas i vašu sreću.Vi ste ono što jeste i samo to predstavite drugima.Nikad ne stavljajte ključ svoje sreće u tuđi džep.

VEĆ IMATE SVE ŠTO JE POTREBNO DA BUDETE SREĆNI : Da, i ovo je prava moć.Vi ste jedinstveni, imate jedinstvenu energiju , a resursi koji vam trebaju da bi bili srećni su unutar vas.

PERFEKCIJE NE POSTOJE : Puno ljudi misli da savršenstvo znači sreća, ali to je daleko od istine.Uvijek možete pronaći nešto što nije savršeno.Ne traži savršenstvo ono ne postoji!

VAŠA UVJERENJA SU BITNA : Šta vjerujete, to postajete.Vi upravljate svime.Na vama je da odlučite imate li sve što vam treba da budete sretni, ili vam je potreban vanjski čimbenik da to učini za vas.

SADA JE TRENUTAK : Živite u sadašnjem trenutku i trebali biste to iskoristiti.Samo u sadašnjem trenutku možemo odmas odgovoriti na nešto kako bismo se osjećali sretno.

ZAKLJUČAK : Sve je izbor i ako vjerujete, možete se učiniti sretnijim kad god želite i gdje go se nalazili.Počnite sa sretnim stavom i vjerujte u sebe.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.