Ovo je JEDNOSTAVAN razlog ZAŠTO je visoko inteligentnim ljudima TEŠKO pronaći PRAVU LJUBAV

Ako ste nedavno ušli u vezu s nekim za koga tvrdite da je vjerovatno najinteligentnija osoba koju ste do sada upoznali, onda ćete htjeti pročitati zašto možda imaju problema da se zaljube.

Postoje neki prilično dobri razlozi zašto bi inteligentna osoba radije bila samostalna nego u romantičnoj vezi.

Možda mislite da bi inteligentni ljudi zapravo bili pretenciozni kreteni koji su previše okrenuti sebi i vlastitom životu, jer se manje brinu za druge.To uopšte nije slučaj i u stvari češće inteligentna osoba može misliti da nije dovoljno dobra za druge da bi započeli vezu.

Takođe je važno shvatiti da će neko za koga tvrdite da je izuzetno inteligentan temeljiti sve na osnovu iskustva s kojim su se suočavali.

Dakle, ako stalno slušate o prošlim odnosima, to je samo zato što imaju na umu da možda postoji nešto u vezi čega bi trebali biti an oprezu kada god su sa vama.

Budući da su toliko iznimno inteligentni, morat ćete priječi mnogo prepreka i nikada nije lako uraditi to.Približavajuči se njima može se činiti kao povlačenje zubima zbog toga koliko su zapravo zaštićeni.

Još jedna stvar koju treba imati na umu ako vidite izuzetno inteligentnu osobu jest da najvjerovatnije ostaju sami namjerno kako bi izbjegli da budu u vezi dugo vremena.

Naravno, i to im otežava održavanje bliskih prijateljstava i to je većina razloga zašto nemaju puno prijatelja.

Mnogo je potrebno za inteligentnu osobu koju će jedna osoba morati izdvojiti kako bi doista shvatili zašto su takvi kao i potencijalno ići dalje sa vezom.

Morate biti na istoj razini kao i oni, inače se neće truditi dati vam vrijeme svog dana da budete sa njima.Sve ovo se može činiti malo peekomjerno jer ste vi oni koji ih žele razumjeti mnogo više nego što ih razumijete sada.

Iako inteligentna osoba možda ne izražava sve što želi u tom trenutku, to je stoga što oni neprestano preispituju reakcije naroda svojim riječima ili gestikulacijama.Često će izbjegavati suočavanje ali ako moraju reći če vam sve što im je na umu.

Možda vam se ne sviđa šta pliva na površini nakon što ih upoznate više ali to je rizik koji morate preuzeti kako bi bili s njima.Takođe je bitno shvatiti da su svi građeni drugačije pa ako upoznate visoko inteligentnu osobu koja je otvorena o tome kako se osjećaju, onda ste naišli na jednoroga.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.