Ovo su 3 karakteristike žena koje muškarci smatraju neodoljivim

Kada upoznate novog muškarca koji vam se sviđa, primamljivo je misliti da morate aktivno raditi nešto kako bi mu pokazale zašto bi trebao biti privučen vama.Možda mislite da mu trebate pokazati kako ste veliki kuhar, ili pomoći mu u velikom problemu kako bi vidio da ste dobra partnerica.

Ali dok svaki odnos treba ravnotežu davanja i uzimanja, ti anpori s vaše strane nisu ono što privlači čovjeka.Istina je da žene koje muškarci smatraju neodoljivim imaju određene stavove koji privlače lako interes.

1.Ne dopuštam muškarcu da određuje šta ću imati u svom ljubavnom životu.”

Ova vrsta žena neće prihvatiti čovjeka koji joj ne daje ono što želi i treba emocionalno.Muškarci to poštuju na dubokoj razini, i oni postanu inspirisani time i budu sa vama, ili se okrenu na drugu stranu ako zaista ne traže ono što vi želite.

Kako postižete ovo ? Prvo uzimajući u obzir ono što stvarno trebate u vezi,a zatim se držite toga.To je mnogo drugačije od postavljanja ultimatuma muškarcu.Recite šta tražite – sa ili bez njega.

2.”Prije bih ostavila mupkarca nego dopustila neprihvatljivo ponašanje.”

Ova žena neće ostati u vezi koja je ponižavajuća ili moralno upitna.Takođe neće trpiti loše ponašanje muškarca.Integritet i povjerenje su joj važni, i ona mu to daje do znanja.

Temelj ovog stava je zdrav osjećaj samopoštovanja.U vezi, prva osoba o kojoj morate brinuti ste vi.

3.”Ne bih zadržavala muškarca da radi zdrave, lične stvari u kojima uživa.”

Ona zna da je njen partner odrasla osoba koja ima pravo i slobodu da donosi vlastite izbore.Ona razumije da što više pokušava da ga ograniči, to se manje osjeća otvoreno, slobodan i osposobljen kada je s njom.Ona poštuje njegovu potrebu da juri svoje ciljeve i snove.

Ona prepoznaje da kada svaka osoba u vezi hrani svoje posebne strasti, odnos postaje i zanimljiviji i strastveniji.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.