Razlog zašto većina žena NAPUŠTA muškarce je JEDNOSTAVAN, pa zašto ih mnogi ne uspiju PREPOZNATI?

Ponekad se umorite od vožnje istim putem opet i opet jer znate šta vas očekuje kada ponovo prođete kroz to.Ali, postoje vremena kada odlučite pokušati opet čak i ako znate koliko je neugodno ići istim putem.

Nešto slično tome se događa u većini odnosa.To je tužna istina, ali unatoč tome što su zaljubljeni, ponekad doluče raskinuti.Ono što muškarci ne razumiju je da većinu vremena, žene su te koje donose tu odluku, i to nije zato što više nisu zaljubljene ili mrze svoje partnere.S vremena na vrijeme, one su prisiljene izaći iz toga jer nisu sretne.

Odgovor je samo jedna riječ koju nažalost mnogi muškarci propuštaju.”Prisutnost”, jedna stvar koju svako želi u vezi.Ne govorimo o fizičkoj prisutnosti, nego o emocionalnoj podršci koju svako žudi da ima u životu.Možete se nazvati kao ”dobar otac” ili kako ste u vijek u kući kako biste obavili posao, to ne znači da oslijepite na ženine potrebe koje su stijena porodice.

Žene troše puno vremena brinući za porodicu, kući i posao.Ne govore mngoo jer očekuju da razumijete njen naporan dan koji je imala i sve što želi je kvalitetno vrijeme sa voljenom osobom da joj kaže da je sve u redu i da je život lijep.

Nije teško da učinite da se ona sojeća vrijedno i da je najzabavnija osoba koju poznajete.Potrebno je manje od minute da joj popravite dan.Ako vam ona dođe s pitanjem ili savjetom, zaustavite se i slušajte, ako vas je zamolila da nešto uradite, uradite to i nemojte zaboraviti.Samo provedite nekoliko minuta s njom i razgovarajte.To ej sve što je potrebno da bi se osjećala dobro.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.