/Šta prvo vidite? Odgovorite i vidite koji su vaši skriveni strahovi!

Šta prvo vidite? Odgovorite i vidite koji su vaši skriveni strahovi!

Čovjekov vid, iako izgleda savršen, osjetljiv je na mnoge iluzije i optičke varke i zbog toga, stručnjaci mogu zaključiti kako se slika našeg svijeta oko nas stvara u našim mislima.Zato, prije svega, zabava nije u tome šta autor želi naslikati, već u tome kako lako naš um može napraviti interpretaciju.I šta to govori o našoj prirodi.

Djevojčica

Ako vam je privukla pažnju djevojčica koja sjedi ispod drveta, to znači da imate neke traumatične memorije iz ranog djetinjstva.Možda imaju neki događaji povezani sa trenutkom rođenja ili loše iskustvo tokom djetinjstva.Um često potiskuje uspomene koje ponekad nesvjesno oblikuju naše ponašanje kada smo odrasli.Otkrivanje izvora straha će eliminisati neke probleme koji vas muče.

Leptir

Ako je leptir privukao vašu pažnju, onda to možete smatrati kao dobar znak.Uostalom, leptir je simbol novog života i promjene na bolje.Ali, leptir , s druge strane, se smatra kao nositelj dječijih duša u podzemni svijet, pa to može značiti da se plašite budučnosti ili da traćite šansu koju vam je život podario.Leptir takođe može ukazivati na početak blage depresije.

Jagoda

Jagoda u ovom testu simbolizuje srce.ovo znači da vaša svijet odbija vaše ljubavne probleme.To znači da je jedan od vaših najvećih strahova ući u vezu i vjerovati drugoj osobi.U vašoj podsvijesti, to je strah od zbližavanja.Možda ovo vuče koriene iz vašeg djetinjstva.Vjerovatno vam vaši roditelji nisu davali dovoljno pažnje ili nisu baš bili emotivno dostupni.

Lobanja

Lobanja na crtežu ne izgleda kao realna, dio slike, već je stvorena zbirkom nekoliko drugih elemenata.<to je jedinstvena optička iluzija.Ovo može značiti da se plašite smrti.Možda vam je neko blizak umro i niste prihvatili tu smrt, ili vam nedostaje neka osoba koja više nije tu.

Drveće

U ovom crtežu, imaju dva drveta odvojena ali spojena krošnjama.Ako ste ovo prvo primijetili, to može biti ozbiljan problem sa vašom ličnosti.Vaša svijest može biti nastanjena sa dvoje ”ljudi” koja se manifestuju ekstremnim ponašanjem i iznenadnim promjenama raspoloženja.U ekstremnim slučajevima, to može biti početak bipolarnog poremećaja ili šizofrenije.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.