/Test ličnosti : Kome biste prvo pomogli?

Test ličnosti : Kome biste prvo pomogli?

1.Staroj baki

Vi ste veoma optimistični!racionalno donosite odluke, ne možete djelovati a da ne msilite na posljedice.Volite istorijske priče, tradiciju, kao i istraživanje novog i nepoznato.I ohrabrujete svoje voljene da rade isto i da viste koliko daleko mogu ‘dogurati’.Zbog toga vam se dive mnogi ljudi!

2.Malom djetetu

Vi imate osjetljivo srce!Čini se da imate sjajnu empatiju i senzitivno srce koje često bude povrijeđeno.Obično vjerujete ljudima veoma brzo i to vam ponekad  donosti bol.Vjerovatno su vam prijatelji nekada rekli , ”Ne dozvoli da te iskorištavaju”.Međutim, vaši prijatelji vam se dive i znaju da mogu računati na vas .

3.Čovjeku sa štakama

Vi ste vođa!Bez vas nema zabave!Drugi vas vide kao vođu i vi to vjerovatno i ne shvatate.Znate kako da privučete i uvjerite ljude jer vam je to u prirodi!Ugodno vam je u spostvenoj koži i ništa vas ne može zaustaviti da postignete svoje ciljeve jednom kada se odlučite.

4.Medicinskoj sestri

Vi ste veoma optimistični.Vidite ljepotu tamo gdje drugi ne vide i pokušavate da imate fer rješenja za glavne probleme.Čak i ako život postane ponekad težak, vi se držite vaše optimistične prirode.Pokušavate da vidite dobro u svima i zanemarujete njihove nesavršenosti, zbog toga se svako slaže sa vama!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.