TEST OD SAMO 3 PITANJA – Napišite svoju omiljenu boju, životinju i oblik vode: Otkriva puno o vašoj ličnosti, tajnama i željama

Uzmite olovku i papir i odgovorite na sledeća 3 pitanja! Kratak, zabavan i precizan test ličnosti…

eal Swan, motivacioni govornik i duhovni učitelj, na nekoliko svojih seminara pričala je o zanimljivom psihološkom testu od samo tri pitanja.

Relaciona psihologija se zasniva na tome da bez obzira iz koje kulture potičete, svi ljudi na isti način povezuju određene stvari.

Ovaj test relacione psihologije pod nazivom “Upoznaj se” sadrži tri jednostavna pitanja, a odgovori moguu otklriti puno o vašem unutrašnjembiću, ličnosti, pozitivnim osobinama i manama. Važno je da ne čitate rešenja pre nego što zapišete odgovore.

Budite iskreni i kao odgovor napišete prvustvar na koju pomislite.

Uzmite olovku i papir i odgovorite na sledeća 3 pitanja:

1. Koja je vaša omiljena boja i tri duboka razloga zašto ste baš nju izabrali, odnosno koje emocije, osećanja, stanja i situacije vas asociraju na ovu boju. Na primer, ne treba da pišete da volite plavu jer je boja neba i mora, već šta ta boja predstavlja za vas lično (npr. volim plavu jer me podseća na beskonačnost).

2. Koja je vaša omiljena životinja i tri duboka razloga zašto ste nju izabrali.

3. Koji je vaš omiljeni oblik vode i tri duboka razloga zašto (pod oblikom podrazumevamo nešto poput snega, leda, kiše, vodopada…)

Rešenja pročitajte na sledećoj strani!

Rešenja:

1. Vaša omiljena boja predstavlja istinu kako vidite sebe, odnosno kako posmatrate svoju ličnost.

2. Omiljena životinja govori o tome šta očekujete od svog idealnog partnera, odnosno kakve osobine i karakterne crte želite d aon poseduje.

3. Omiljeni oblik vode govori o vašoj percepciji na sopstvenu seksualnost i o načinu na koji posmatrate seks.

Ova igra nije samo zabavni kviz, već i vežba koja nam može pomoći da otkrijemo aspekte svoje ličnosti kojih još nismo svesni. Kroz podsvest se dublje i bolje upoznajemo i povezujemo sa sobom, što je izuzetno značajno za naš duhovni i emotivni razvoj.

Uradite ovaj test sa ljudima iz svog okruženja, zabavite se i otkrijte nešto novo o njima.

Izvor: Lovesensa