Zašto snažne žene nerviraju mnoge muškarce

Mnogi od nas su učinili ”unutrašnji posao” na sebi i transformisali neke od naših slabosti u snage.Napravili smo mnogo pogrešaka, ali smo i naučili od njih, i to je ono što nas čini jakim.

Zato nije teško shvatiti zašto se neki muškarci, ako su nezreli i idu tako kroz život, plaše naše snage.

Ne znaju gdje se nalaze

S nekim koga ne mogu kontrolisati, kao jake žene, ne znaju šta očekivati.Odnos nije lak za slabog muškarca i ne može odoliti nego da pokušava manipulisati ženom da radi šta on želi.Ako je uvijek navikao da bude po njegovom, neće znati kako da se ponaša kada žena ne želi da mu da sve što on hoće.

Nisu iskreni prema sebi

Možda ne gledaju na svoje postupke i ne preuzimaju odgovornost za svoje pogreške i ugrožen je nekim ko to čini.

Zastrašeni su od nekog ko ne traži izgovore, te je izravna i iskrena

Iako se mogu diviti tim osobama, potrebno je raditi i truditi se upoznati tu osobu na njihovoj razini.Ako se muškarac ne osjeća samouvjereno, možda će se osjećati kao da ga jaka žena čini slabićem.

Moraju naučiti kompromitirati više

Trajni odnosi odnose se na davanje i uzimanje.Sebični čovjek može imati problema s kompromisima, ali snažna žena zna da ako oboje ne budu spremni dati jednako, odnos nikada neće funkcionisati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.